Beste teams in Valorant: welke te spelen?

Heeft u een groep van vijf vrienden? Als jullie allemaal graag Valorant spelen, is dit misschien de beste tijd om verschillende karaktercombinaties te proberen. Zo kunnen jullie allemaal zien welke opties het beste bij elkaar passen en bij jullie behoeften passen.

 

We hebben de drie beste teams in Valorant. Of je nu gewoon iets nieuws voor de lol wilt proberen of specifieke karaktersynergieën wilt, deze drie opties zijn misschien wel geschikt voor jou. Het is mogelijk om ze nu allemaal uit te proberen met de beschikbare agenten. Bovendien kun je ze testen om de meest geschikte voor jouw speelstijl te bepalen.

 

Visie Controle

 

In deze compositie met Nova, Brimstone, Viper, Cypher en Omen, langzaam en stabiel is de sleutel. Met dit team pak je de kaart beetje bij beetje. Je dekt altijd de achterlijn, maar je breidt de controle en visie uit over de tegenstanders.

 

Viper, Omen, en Nova zijn de primaire eenheden. Je gebruikt ze voor de frontlinies en Cypher houdt in de gaten wat er achter je gebeurt en zet onderweg vallen op. Geen vijand zal u benaderen zonder uw medeweten. De camera van Cypher kan je helpen om alle kanten van de kaart in de gaten te houden.

 

Brimstone biedt dekkingsvuur en voorkomt dat tegenstanders weten waar je bent. Natuurlijk moet je weten hoe je hier moet mikken.

 

Als je heeft het zicht, Omen kruipt achter de achterlijn en kan de tangmanoeuvre gebruiken. Viper biedt ook visieontkenning aan vijandelijke teams.

 

Snel en woedend

 

Wilt u het team van de tegenstander snel en hard raken? Als dat zo is, dan wil je Breach, Jett, Sage, Raze en Phoenix aan je zijde. Deze combo bevat personages met de vaardigheden waarmee je mensen op je pad kunt uitschakelen. Je kunt ook elk knelpunt doorbreken en hopelijk met je leven intact wegkomen. Salie is er om mensen weer op volle sterkte te krijgen als de gezondheid minder wordt.

 

Phoenix is ​​het beste voor knipperen om iemands zicht te belemmeren. Jett kan hier ook bij helpen. Raze doet een beetje van alles en kan een pad vrijmaken voor je team. Schending heeft de neiging om de concurrentie te verwarren en te vertragen.

 

Jack van alle transacties

 

Salie, Raze, Viper, Phoenix of Jett, en Nova of Cypher gaan de uitdaging aan als je van alles een beetje wilt. Met deze personages heb je visie, genezingen, schade en nog veel meer. Zorg ervoor dat uw team effectief communiceert. Je moet de vaardigheden ook gebruiken wanneer en wanneer ze nodig zijn.

 

Daarom, als u ken je vrienden goed, deze samenstelling is een van de beste teams in Valorant.

More posts