Brigitte At Her Finest

Een van de meest uitverkoren helden in Overwatch is Brigitte. Ze is de jongste dochter van Ingrid en Torbjorn Lindholm en de reisgenoot van Reinhardt Wilhelm. Ze is niet langer degene die aan de zijlijn zit, omdat ze nu een verdediger is om bescherming te bieden aan die karakters in nood. Toch heeft hij de eigenschap koppig te zijn die ze van zijn machtige vader heeft geërfd. Haar wapenrusting is degene waarin ze gespecialiseerd is.

Als Brigitte vijanden beschadigt met zijn dorsvlegel gebruikt ze reparatiepakketten om teamgenoten of bondgenoten in de buurt automatisch te genezen. Met behulp van haar dorsvlegel kan ze veel doelen raken, omdat dit vermogen van haar in staat is tot een geweldige volledige zwaai. Spelers kunnen ook haar Whip Shot gebruiken, wat een grote hulp is om meerdere vijanden in één gebied aan te vallen. Wanneer je een strijd aangaat, moet je haar Barrier Shield gebruiken omdat het een soort persoonlijke verdediging biedt, en tegelijkertijd heeft ze de Shield Bash die vijanden kan verdoven. Bovenal is de ultieme vaardigheid van Brigitte, Rally, die haar snelheid in een korte termijn boost aanzienlijk geeft, en het kan ook voor een langere tijd een pantser zijn.

Brigitte behoort tot de helden steunen. Haar veelzijdigheid maakt hem geweldig in het geven van wapenrusting aan haar bondgenoten. Ze is ook de beste held omdat ze ervoor kiest om in elke wedstrijd in de frontlinie te staan ​​​​in plaats van in de backline. Dit is de reden waarom ze ook lijkt op tanks die bescherming bieden aan zijn bondgenoten. Ze kreeg een grote aura voor genezing, die van hem komt, Inspire, wat haar ook erg handig maakt als ze met haar team is. Ondanks de kracht van Brigitte in zeer close combat, doet ze zijn vijand geen kwaad in een enkel gebied. Als je deze held probeert te hacken, kan ze nutteloos en zinloos zijn.

Hier zijn enkele van de vaardigheden en wapens van Brigitte die elke speler verbaasden.

Inspireren is de passieve vermogen van Brigitte. Wanneer ze haar vijanden schade toebrengt met haar Whip Shot of Rocket Flail, zal er een helende aura om haar heen ontstaan. Dit kan haar helpen om haar bondgenoten op een bepaald moment te genezen. Dan kan elke afzonderlijke aanval het passieve opnieuw verversen.

Er is een korte cooldown op zijn vermogen voordat het opnieuw gaat regenereren. Houd altijd contact met je teamgenoten, het feit dat de genezing niet door kan gaan in de centra en muren rond Brigitte.

Rocket Flail is de primaire wapen van Brigitte. Je moet weten dat haar primaire vuur een combinatie is van melee-aanval en dorsvlegel. Deze aanval kan meerdere vijanden verdoven als het uitgebreid naar voren gaat.

Brigitte is een meer en opwindend karakter dat spelers altijd in een wedstrijd gebruiken. Je moet haar kennen en ermee vertrouwd raken. Ze is een uniek personage in Overwatch, heeft haar gewoon op de juiste manier gebruikt en zorgde ervoor dat ze haar ook beschermde. Brigitte kan je helpen om te verhogen en je gewenste rang te bereiken.

More posts