CS: Go: weet meer over de wapens

Is dit je eerste tijd aan het spelen van CS: GO? Met duizenden spelers over de hele wereld en op elk willekeurig moment, blijft het een van de meest gerenommeerde first-person shooter-games online. Als je geen idee hebt van deze game, lees dan verder om meer te weten te komen over de gebruikte wapens.

< span style="font-size:12.0pt">Mes

Het mes heeft twee diverse aanvallen; eerste aanvallen, die als snel maar zwak worden beschouwd, en de tweede aanval, die langzaam maar sterk is. Vraag je je af wat je moet gebruiken? Nou, in een mes moet je zo veel mogelijk schade aanrichten. Je moet dus voor de bovenste nabijheid gaan. Voor een newbie is het aan te raden om bij de eerste aanval naar de bovenste nabijheid te gaan, zodat je verzekerd bent van een hit. Naarmate je vaardigheden toenemen, ga je met de tweede aanval voor meer schade. Met het mes naar een vijand springen en op het hoofd richten is een efficiënte en dodelijke methode.

< span style="font-size:12.0pt">Pistolen

Onderschat nooit de kracht van het pistool. Hoewel het een secundair wapen is, kunnen pistolen een leven redden als je geen munitie meer hebt.

Hieronder staan ​​enkele Strike Tips voor veelgebruikte pistolen in dit online spel:

< span style="font-size:12.0pt">USP Tactical

Dit heeft de voorkeur pistool in het spel. Het heeft een hoge vuursnelheid; daarom, klaar om met uw wijsvinger te werken en zo snel mogelijk op de linkermuisknop te klikken. Dit wapen heeft een lage terugslag, richt daarom op het bovenlichaam of het hoofd voor ernstige schade.

< span style="font-size:12.0pt"> Glock

Dit wapen heeft een lage vuursnelheid, maar het heeft wel een alternatieve vuurmodus met drie rondes die specifiek krachtig is wanneer in het hoofd of bovenlichaam wordt geschoten. Maar de burst-modus met drie rondes heeft een lagere vuursnelheid in vergelijking met de semi-automatische modus; daarom zorg je ervoor dat je de vijand met het eerste vuur neerhaalt. Een efficiënte techniek voor de burst zou zijn om op een vijand te schieten en dan links en rechts te beschieten en dan nog een ronde te lossen om de vijand te doden. Dit wapen werkt gewoon in een close quarter fight.

< span style="font-size:12.0pt">Desert Eagle

Dit is betrouwbaar vergeleken naar andere wapens. Dit, samen met de USP Tactical, is normaal gesproken het favoriete wapen van veel spelers, vooral sluipschutters. 3 goed gepositioneerde schoten naar de bovenste nabijheid is normaal gesproken voldoende om een ​​gepantserde vijand te doden. Maar je moet extra voorzichtig zijn met deze terugslag, omdat deze na elk schot een beetje omhoog springt. Het wordt dus ten zeerste aanbevolen om het eerste schot in het bovenste deel van de maag van de vijand te richten.

More posts
12 maart 2022

Het verhaal van Dota

Van een eenvoudige mod voor Warcraft III tot een van de beste games aller tijden, Dota is een veelgeprezen MOBA met een fascinerende geschiedenis om te bespreken. Hoewel de meest populaire editie op d...
Read more