CS:GO-ranglijstsysteem

Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij het spelen van Counter-Strike: Global Offensive. Het rankingsysteem is een goed begin. Hoe werkt het? Nou, het helpt liefhebbers om hun spelniveau te begrijpen en wijst vaardigheidsgroepen toe aan tegenstanders op hetzelfde niveau.

Wat nog meer? Hier zijn de andere stukjes informatie die u moet weten:

< span style="font-size:11.0pt">Lijst met concurrerende rangen

Counter-Strike: Global Offensive heeft in totaal 18 rangen. Sommigen van hen zijn CSGO Silver 1, Silver 2 CSGO, Silver III, Silver IV, Silver Elite, Silver Elite Master, Gold Nova I en meer. Elke rang geeft de vaardigheid van de CS:GO-speler aan. Iedereen begint van een Silver-rang tot Global Elite. De eerste 6 rangen worden beschouwd als de lage groep. Master Guardian-rangen zijn het sterke midden. De laatste 4 rangen zijn de Elite Group. Sinds de eerste dag wil elke speler deel uitmaken van de Elite-rangen, wat de concurrentie intens maakt. Maar het is makkelijker gezegd dan gedaan.

< span style="font-size:11.0pt">Eenvoudige tips voor het behalen van een positie in Counter Strike: Go Offensive

Beginners van CS:GO hebben helemaal geen rang. Maar met de kennis van schietmechanica, teamstrategieën, verschillende wapens en kaarten, kun je de top bereiken.

Uitstekende speelvaardigheden zijn ook een noodzaak. Helaas gaat het niet over één nacht ijs. In feite is het een lang proces. Het geheim hier is om de vaardigheden te oefenen. Andere effectieve tips worden hieronder gegeven:

< span style="font-size:11.0pt">Zorg ervoor dat je met bots speelt om de basisprincipes van CS:GO-games te begrijpen.

< span style="font-size:11.0pt">Probeer online wedstrijden van Counter Strike: Go Offensive-modi. Ook al faal je, de online ervaring is het waard.

< span style="font-size:11.0pt">Gebruik verschillende soorten wapens om je beste optie te bepalen. Vermijd elk raadspel.

< span style="font-size:11.0pt">Kies minimaal 2 kaarten. Voordat je begint met spelen, moet je de basisprincipes van de kaart begrijpen om je team te helpen competitiever te worden.

< span style="font-size:11.0pt">Installeer CS:Go trainingskaart. Oefen met schieten voordat je een kaart speelt.

< span style="font-size:11.0pt">Probeer het tweede ervaringsniveau te bereiken om competitieve en intense wedstrijden te openen.

< span style="font-size:11.0pt">Voltooi ten minste 10 competitieve wedstrijden om je eerste rang in Counter Strike: Go Offensive te behalen.

< span style="font-size:11.0pt">Als je een eerste rang hebt, vergeet dan niet om je vaardigheden te ontwikkelen. Gebruik ook CS:GO Launch Options en Console Commands.

< span style="font-size:11.0pt">Hoe kom ik hoger in Counter Strike?

Veel spelers lijken tevreden als ze een eerste rang hebben. Voel je niet op dezelfde manier. Krijg nieuwe rangen door wapenspraypatronen te oefenen, je te concentreren op de minimap, de basis van het spel te leren en je tactieken te veranderen.

Het belangrijkste is om een ​​positieve instelling te hebben. Geef niet op, ook al faal je.

More posts