Counter-Strike: Global Offensive: Tips for Beginners

Nieuwe spelers vinden het misschien moeilijk om CS: GO te spelen, maar je kunt nog steeds verbeteren met behulp van onze CS: GO-tips. Dus laten we gaan!

Uitgebracht in augustus 2012 en ontwikkeld door Valve, Counter-Strike: Global Offensive is een meerlagige FPS-game-ervaring en is een van de meest populaire esports. De kernmechanismen zijn eenvoudig: richt het pistool op de tegenstanders en schiet dan.

Het kan in het begin intimiderend zijn om het te spelen. Daarom hebben we een aantal handige tips opgesteld die je kunt toepassen voor een gegarandeerde overwinning.

Oefening baart kunst

Counter-Strike is geen soort spel dat je gemakkelijk kunt manoeuvreren. Sommige fijne kneepjes kunnen je overweldigen. Van de ene op de andere dag beter worden is niet mogelijk. Dus je beste optie is om het veel te spelen. Als je dit doet, zul je sneller werken en de totale tijd die je aan het spel besteedt verminderen.

Bestel uw instellingen

Weet welke instellingen voor bediening, video en audio het beste voor u werken. Nauwkeurige instellingen zijn bijna onmogelijk. Het hangt allemaal af van uw bestaande hardware en individuele voorkeuren.

Speel deathmatch en mik maps

Deathmatch is een spelmodus waarin er geen rondes en doelen zijn. U hoeft zich zelfs geen zorgen te maken over het uitgeven van geld. Deathmatch is een geweldige manier om te beginnen met het leren en beheersen van de terugslagvormen en het gedrag van de vele vuurwapens. Terwijl doelkaarten kaarten zijn die zijn ontworpen voor spelers om precieze doelen te hebben.

Gebruik alleen de essentiële wapens 

Je denkt misschien dat het verzamelen van alle gereedschappen een goede tactiek is om met vijanden om te gaan. Dat is echter niet het geval bij Counter-Strike. Je moet je alleen concentreren op belangrijke wapens, vooral tijdens wedstrijden op een hoger niveau.

Speel met ervaren spelers of iemand die beter is dan jij

Eén ding dat ik heb geleerd, is dat het een voordeel is om te spelen met iemand die veel ervaring heeft op het gebied van games. Natuurlijk, je zult zwaar verliezen. Maar denk aan de positieve kant. Het zal sneller voor u zijn om de gameplay te leren. Je vastberadenheid zal je er doorheen helpen.

Teamcommunicatie is cruciaal

In dit spel Counter-Strike is het van cruciaal belang om op je teamgenoten te vertrouwen. En communicatie is het sleutelwoord. Maakt niet uit over je "gebroken" Engels. Doe je best. Je zult merken dat je snel oppikt. Let natuurlijk op je rol in het team.

Meer informatie over het spel

Gelukkig ben je niet de enige terwijl je de ins en outs van Counter-Strike verkent. Vraag vrienden om enkele gidsen en tips. Het kijken naar pro-streams blijkt ook nuttig te zijn. Er zijn veel professionele spelers van CS: GO die dagelijks hun oefengevechten streamen. Leer hoe ze contact maken met andere spelers, enz.

Laat je niet beheersen door je humeur

Ik heb veel spelers gezien die na elke wedstrijd uiteindelijk hun emotie verloren, vooral als ze faalden. Counter-Strike is een frustrerend en uitdagend spel, ja, maar laat je woede je niet beheersen, want je maakt het spel alleen maar erger. Houd zoveel mogelijk je hoofd koel.

More posts