DOTA 2: Tips for Beginners

De meeste nieuwe spelers zien DOTA 2 als een van de extreem angstaanjagende games. Ze zien veel items, veel verschillende hero-pools en horen soms van de giftige community en stellen het spel snel uit.

Sommige beginners zien zichzelf als iemand die geen vooruitgang zal boeken bij het gamen. Dat is het echter niet. Net als in andere spellen en als beginner heb je de neiging om meer kennis van het spel op te doen. Het is niet alleen een makkelijk spel waar je al vorderingen mee kunt maken. Het kost tijd om te leren, en het kost tijd om een ​​pro te zijn. De nieuwe speler moet niet onmiddellijk stoppen met het spelen van Dota 2. In plaats daarvan moeten ze meer over Dota 2 leren en zoeken. Hier zijn de tips voor beginners om DOTA 2 te spelen:

  1. Leren luisteren

Er zijn professionele spelers in DOTA 2 die je zeker zullen helpen. Zij zijn de spelers die het grootste deel van hun tijd aan dit spel besteden en soms ook gefrustreerd raken als ze niet winnen. Dit soort situaties kan elke speler overkomen. Onthoud dat het een spel is, dus er zijn momenten dat je wint of verliest.

Als je ervoor kiest om in een online game te spelen, moet je goed luisteren; stel andere spelers wat vragen of advies, houd hun suggesties in gedachten en begin langzaam de basis te krijgen voor het online contact met andere teams of mensen.

  1. Kies een gemakkelijke held

DOTA 2 heeft meer dan 100 helden en sommige helden zijn niet vriendelijk voor beginners. Misschien zullen nieuwe spelers denken dat het unieke sexy haar van Invoker betekent dat hij een perfecte held is, maar dat is hij niet. Sommige beginners denken misschien dat de vliegende geesten van Visage eruitzien als het ding in hun favoriete boek, maar dat zijn ze niet. Er zijn maar weinig helden in het spel die worden geleverd met de meer vaardigheidslimiet. Hierdoor kunnen spelers hun best doen om hun vaardigheden te laten zien in elke competitieve game

De nieuwe spelers moeten helden zoals de pest vermijden. Ze raken gefrustreerd en laten ze veel schreeuwen. Hun ouders denken misschien dat je ergens in terecht bent gekomen. Beginners moeten een gemakkelijke held kiezen, zoals Lich. Hij is de held die bij elke beweging hoge snelheid heeft, vaardigheden heeft die spelers of teamgenoten kunnen helpen en die weinig hoge schadevaardigheden heeft. Deze functies van Lich zijn slechts een hulpmiddel voor beginners.

[

  1. De mist is je vriend

Als spelers in de wedstrijd van DOTA 2 zijn gekomen, zullen ze in de oorlog een volle lading mist boven de kaart zien. Het maakt de andere kant van de kaart en meer in het midden onduidelijk, inclusief het grote gedeelte aan de kant van de beginner.

Deze mist werd een vriend voor beginners omdat het hen kan helpen onzichtbaar te zijn voor een ander vijandelijk team. De nieuwe spelers moeten weten dat ze door hun tegenstander kunnen zien, dus het is noodzakelijk om gebieden te vermijden die nieuwe spelers gemakkelijk door de tegenstanders kunnen vinden. Bovendien moeten beginners manieren vinden om de oorlogsmist aan de zijde van hun vijand te onthullen. Hiermee kunnen ze de vijanden doden die het niet eens meteen verwachten.

More posts