De 3 beste spelmodi die je moet kennen in Counter Strike!

De drie (3) beste spelmodi die je moet kennen in Counter Strike!

COMPETITIEVE MODUS

In deze modus wordt u naar een competitief niveau gebracht, terwijl u een hogere of lagere rang kunt behalen. Je moet eerst de tien overwinningen behalen voordat je in deze modus gerangschikt wordt. Maar vóór deze taak heeft het spel de speler na 21 uur een tijdelijke afkoeling gegeven. Het formaat is als eerste tot zestien van de dertig ronden (16/30). De laagste rang in Silver I is de hoogste rang in de Global Elite.

DEFUSE-MODUS

In deze modus strijd je tegen elkaar in een bom om onschadelijk te maken. U zult worden geleid dat als de tijd vóór het planten opraakt, de bom automatisch onschadelijk wordt gemaakt, of dat de vijanden of terroristen zullen sterven voordat de bom werd geplant. En de bom ontplofte onmiddellijk voordat de tijd om was, en de terrorist zal winnen.

DE HOSTAGE REDDINGSMODUS

In de gijzelingsreddingsmodus ga je redden wat anderen doen, zoals de missie. Als gijzelaars worden geschaad en u wordt gekweld, zal het geld afnemen. Counter Strike heeft een mogelijkheid geïntroduceerd om de gijzelaars te brengen of uit te voeren, terwijl oudere titels de speler zullen volgen. Zodra je je gijzelaar hebt, ontvang je nog een extra tijdronde. Maar als de gijzelaars zijn gered, voor het verstrijken van de tijd, wint de Counter Strike Terrorist, en als de contraterrorist is overleden, ben jij gewonnen.

MODUS GEVAARZONE

Deze modus is een soort snelle Battle of Royal-modus. Waar je een wedstrijd kunt spelen met maximaal 18 spelers voor elke ploeg en 16 voor solo-spellen. In deze modus bestaat het uit twee (2) officiële kaarten, de Blacksite en Sirocco. Elke 30 minuten roteren deze kaarten om je te helpen dat er niet onderbespeeld wordt. Het heeft dezelfde mechanica als het op pistool aankomt. De gezondheid van je personage wordt echter verhoogd naar 120 en je begint met vuisten en een tablet. De tablet geeft je de kans om benodigdheden te kopen en wordt geleverd met geld op de kaart. Hierdoor krijgt u de algemene locatie van elke speler te zien. Alle verspreid in de kaart worden beschouwd als soorten kisten die je geld, soldaten en wapens kunnen opleveren. Deze modus is de laatste 6de dag van december jaar 2018 toegevoegd.

More posts