De basis van League of Legends

We willen allemaal deze populaire game die tegenwoordig de League of Legends wordt genoemd. Maar hoe speel je zo'n spel? Sommige mensen beschouwen League of Legends als een complex spel dat alleen uitverkorenen kunnen spelen. Nou, dat is waar je het mis hebt, zelfs je vader kan dit spel spelen. Wat ga je doen?

Lees deze gids en leer alle basisprincipes van League of Legends. Deze gids zal je helpen met de dingen die met deze game te maken hebben, dus houd je vast en lees tot het einde, daarna zul je jezelf zeker ooit als een amateur in de wereld van League of Legends (LOL) bevinden

Laten we beginnen met jezelf vertrouwd te maken met de game aan de hand van deze vraag: "Wat is League of Legends?" League of Legends is een online multiplayer-game vol veldslagen en kampioenen. Het standaardspel bestaat uit tien spelers, waarbij elk team 5 leden heeft die hun geselecteerde kampioenen gebruiken.

Dit spel is bedoeld om de nexus van het andere team te vernietigen, maar er zijn obstakels die je eerst moet overwinnen, zoals torentjes, volgelingen en tegenstanders.

Het volgende om over te praten is 'kampioenen'. Champion verwijst naar de avatar die je in het spel gebruikt. Elke kampioen uitgerust met hun unieke vaardigheden. Het spel begint wanneer de spelers hun kampioen hebben gekozen om te gebruiken.

Deze kampioenen hebben zogenaamde basisaanvallen en vaardigheden of vaardigheden. De basisaanval kan automatisch worden geactiveerd, maar de vaardigheden of vaardigheden worden gebruikt met de toetsen Q. W. E en R op je toetsenbord. Sommige spreuken kunnen de kampioen helpen. Deze spreuken worden summoner-spreuken genoemd.

Summoners-spreuken zijn extra vaardigheden voor de kampioen, en er zijn verschillende spreuken waaruit je kunt kiezen die passen bij je favoriete gevechtsstijl. Deze spreuken zijn namelijk: genezen, geest, barrière, uitlaat, flits, teleporteren, slaan, reinigen en ontbranden. Elk heeft zijn unieke effecten en gespecificeerde cooldowns.

Maar de spreuken of vaardigheden zijn niet de enige die je moet gebruiken in je kampioenen. Je moet ze ook de geschikte items kopen die ze nodig hebben. Items kunnen variëren afhankelijk van het type kampioen dat je gebruikt (zal in het laatste deel worden besproken).

Deze items helpen je kampioen zich te ontwikkelen tot een sterker wezen dat andere kampioenen kan domineren. Er zijn verschillende items in de winkel die je kunt ontdekken op basis van je kampioenen.

Laten we nu naar de verschillende rollen van de kampioenen gaan. Kampioenen worden gemaakt met verschillende rollen, en deze rollen zijn tank, moordenaar, scherpschutter, jager, magiër en ondersteuning.

•    Tank: dit zijn kampioenen die als schild dienen voor het team. Ze nemen de schade op zich voor de verbetering van het team. Tanks hebben meestal goede vaardigheden om mensenmassa's te beheersen om de aanvallen op hen terug te draaien.

•    Scherpschutter – Kampioenen die fysieke schade toebrengen aan tegenstanders van kampioenen met behulp van lange afstand. Experts in het vernietigen van torentjes vanwege hun bereik.

•    Assassin – Kampioenen met geweldige mobiliteit en vaardigheden. Ze brengen schade toe en doden meestal de andere teams, scherpschutter en magiër vanwege hun zwakke verdediging.

•    Mage – Kampioenen die aanzienlijke magische schade toebrengen aan de rivaliserende kampioenen. Ze hebben vaardigheden die een klap uitdelen die een enkele kampioen of meerdere kampioenen kan raken.

•    Vechter – Kampioenen die ook aanzienlijke schade kunnen oplopen. Kan de tank helpen om met andere kampioenen om te gaan. Vechters kunnen worden beschouwd als semi-tank vanwege hun matige overlevingskans. Vechters zijn meestal melee- of korteafstandskampioenen.

•    Ondersteuning – Kampioenen die hun bondgenoot kunnen helpen door de vijandelijke kampioen te genezen, op te poetsen en te debuffen (afhankelijk van de vaardigheden).

Je kunt de vaardigheden en de kampioenen ontwikkelen door hun niveau te verhogen en het gespecificeerde item te kopen dat geschikt is voor hun rol. Je kunt hun ervaring verbeteren door minions, tegenstanders van kampioenen en junglemonsters te doden.

Je krijgt niet alleen de ervaring, maar je krijgt ook geld dat je later kunt gebruiken om items te kopen om je kampioen te versterken. Wanneer het niveau van de kampioen stijgt, neemt ook het niveau van hun vaardigheid toe.

Als een vaardigheid toeneemt, neemt ook de vaardigheid toe, waardoor deze effectiever wordt in de strijd. Als de vaardigheid bijvoorbeeld schade aanricht, zou de schade toenemen als het niveau omhoog gaat totdat het zijn maximale niveau bereikt. Aangevuld met een item en het kan grotere schade aanrichten dan normaal.

Dit zijn enkele van de basisprincipes die je moet kennen in de wereld van League of Legends. Volg deze basisprincipes en speel het spel tot je erbij neervalt!

More posts