De belangrijke aspecten in Dota 2 en hoe u ze kunt gebruiken om te winnen

Behalve dat je de basis van het spel kent, is het ook essentieel om jezelf uit te rusten met geavanceerde strategieën die al je vijanden kunnen uitschakelen. Er zijn verschillende aspecten in de Dota 2-game die je moet beheersen als je een professional wilt zijn. Gebruik deze richtlijnen om je vaardigheden aan te scherpen totdat je een ervaren speler wordt.

  1. Visualiseer de afdeling

Dit aspect wordt door sommige spelers soms verwaarloosd. Je moet nog steeds profiteren van de kleinste punten in het spel, vooral als het je een beter bereik kan geven. Bekijk de preview van het afdelingengebied voordat u een beslissing neemt. Maak jezelf vertrouwd met die plek waar je gaat werken. Het is ook van cruciaal belang om te onthouden dat u ook andere plaatsen kunt afschermen zolang de situatie het toelaat. U kunt bijvoorbeeld twee afdelingen plaatsen, zodat u meer vertrouwen krijgt in de landbouw. Plaats de eerste in de buurt van de vijandelijke toren terwijl de andere in de jungle wordt geplaatst. Bij gebruik van deze posities moet de eerste agressief zijn, terwijl de laatste de verdedigende afdeling is.

  1. Pas op voor de items van je tegenstanders

Het betekent dat je niet alleen moet letten op wat je hebt, maar dat je ook constant de items van de vijand moet controleren. Indien mogelijk kun je de vaardigheden van de helden van het vijandige team bestuderen. Het zal u toelaten om hun bewegingen, sterke en zwakke punten te leren kennen. Als je deze personages nog niet hebt gebruikt, kun je dat nog steeds merken tijdens het spelen. Je moet tegelijkertijd oplettend en bewust zijn om hun aanstaande acties te lezen.

  1. Controleer de runen.

Negeer niet zowel runen van nul minuten als tegenrunen. Ze zijn net zo belangrijk als je de power-up probeert. Elk heeft een specifieke timer die je laat weten wanneer ze klaar zijn om op te starten of te regenereren. Onthoud dat u ook op deze dingen vertrouwt, ongeacht uw positie in het team. Je moet ervoor zorgen dat ze klaar staan ​​wanneer dat nodig is.

  1. Profiteer van de items in de late game.

Houd er rekening mee dat elk item het belangrijkst is, vooral tijdens het late spel. Sommige kunnen worden gedemonteerd, zodat u een ander item met speciale mogelijkheden kunt maken. Dit gebied zorgt ervoor dat de Dota 2 opvalt. Het kan nuttig zijn in de tijd dat je iets nodig hebt om te gebruiken als je aanvalt of je gezondheid verbetert. Gebruik ze effectief en je zult zeker goede statistieken kunnen verzamelen.

More posts
12 maart 2022

Fortnite Battle Royale

Fortnite Je kunt een online game spelen via internet en een computernetwerk. Online games zijn tegenwoordig heel gewoon en online games zijn overal aanwezig, vooral in de computerwinkel en de mobiele...
Read more