De beste Dota 2-personages

Voor beginners kan beginnen met spelen in Dota 2 als een moeilijke taak klinken. Daarom moet je je heldenopties beperken om je spel handiger en toegankelijker te maken. span>

 

In Dota 2 spelen alle hoofdpersonages een heel bijzondere rol in de strijd. Sommigen van hen kunnen veel posities innemen, soms zelfs in hetzelfde spel. Het is dus cruciaal om de rol van deze functies te leren kennen en hoe ze gecombineerd worden.

 

In dit artikel bespreken we de meest kritische details over de beste helden die zich kunnen inzetten om de competitie te winnen, zelfs als beginner. p>

 

< span style="font-size:12.0pt">Ontdek de beste held om te beginnen in Dota 2

 

Een van de grootste problemen van Dota 2 is het grote aantal helden. Dit kan een zegen zijn, aangezien er een enorme pool van 119 tekens is. Het kan echter ook hoofdpijn opleveren voor degenen die niet weten wat ze moeten kiezen om te beginnen. Lees meer over de drie beste helden.

 

< em>Meepo

 

Of je het nu leuk vindt of niet, je kunt niet ontkennen dat Meepo een van de beste helden van Dota 2 is.

Het maakt niet uit op welk medium je speelt, sommige verschillende helden en objecten kunnen Meepo gemakkelijk tegengaan. Om met hem te schitteren, moet je er echter goed in zijn. Zodra je de held onder controle hebt, kan het bereiken van die constante ondersteuning in een mum van tijd gebeuren.

 

< em>Wraith King

 

De tweede held op deze lijst is Wraith King. Hij is een praktische, krachtige en in het oog springende agent. WK is eenvoudig te gebruiken en te beheersen omdat hij maar één doelvaardigheid heeft. Bovendien, dankzij zijn ultieme, is Wraith King een geweldige krachtpatser voor het eindspel die wachtrijen van vijanden kan verscheuren, vooral als het veel items heeft.

 

< em>Onderheerser

 

Underlord is een van de grootste strijdhelden in het team. Het cruciale aan hem is dat hij zijn team niet alleen kan ondersteunen. Integendeel, hij gedijt het meest elke keer dat er een groot teamgevecht is, vooral in het midden van het spel. Voordat je het kiest, moet je ervoor zorgen dat je groep klaar is om op de juiste manier te spelen.

 

< span style="font-size:12.0pt">Dota 2: Toptips om te leren

 

Voordat je verder gaat en meer te weten komt over de helden, moet je de volgende Dota 2-tips overwegen:

 

Eerst moet je een rol spelen en dan een held kiezen. Het belangrijkste is dat u het beste handelt in deze functie.

 

Probeer niet alle Dota 2-helden te leren kennen. In plaats daarvan kun je je ideale kiezen en ze onder de knie krijgen als je professioneel wilt gaan.

 

Neem de tijd om de vaardigheden van uw geselecteerde held tegelijk te begrijpen. Speel lang genoeg met het personage om de kracht in je handen te voelen. Er zijn veel variaties te ontdekken in specifieke toernooien. Er is geen haast. Zie het als een leerervaring.

 

Beschouw zoveel mogelijk andere helden als je toekomstige vijanden om hun tekortkomingen te begrijpen. Dit is een belangrijke stap om het spel te begrijpen.

 

< span style="font-size:12.0pt">Laatste gedachten

 

Het leren van alle Dota 2-tekens lijkt misschien te moeilijk om te beheren. Daarom kan het nuttig zijn om een ​​efficiënte aanpak te volgen. Merk op dat zelfs de meest ervaren Dota 2-professionals van onderaf zijn begonnen. Als je een duidelijk begrip hebt van de genoemde helden, hoef je je alleen maar aan de leerervaring van het spel te houden, en je zult een geweldige tijd hebben. Er is ruimte voor verschillende voorkeuren en de meningen van spelers kunnen veranderen.

More posts