De beste helden in Dota 2

Als beginner in Dota 2, je moet leren hoe je je helden kiest als je elke keer dat je speelt wilt winnen. Beginners denken altijd dat winnen afhangt van karakters op hoog niveau, maar dit is niet waar. Je kunt gemakkelijk winnen door vijf helden te gebruiken die door de meeste Dota 2-spelers worden onderschat. De helden beschikken over unieke vaardigheden en vaardigheden die ze geschikt maken voor gebruik door spelers van elk niveau.

 

Ostarion Toornkoning

 

De Wrath King bezit unieke vaardigheden die hem tot een aanwinst voor elk team maken. Het personage heeft een reïncarnatievermogen waarmee je weer tot leven kunt komen nadat je in het spel bent vermoord. Je kunt ook het leven van je tegenstanders stelen door Vampire Aura te gebruiken. De asset verzwakt je tegenstanders ernstig voordat je ze afmaakt met Wraith Fire Blast of Mortal Strike. In de juiste handen kan Wrath King een nuttige aanwinst zijn voor elk team

 

Meepo

 

Van de 119 tekens in Dota 2 is Meepo een van de meest onderschatte personages. Veel mensen vermijden het gebruik van de held vanwege het ontbreken van krachtige aanvallen of sterke verdediging. Een slechte verdediging wordt echter gemakkelijk vervangen door een sterke aanval. Meepo heeft een unieke vaardigheid waarmee hij klonen kan maken die hem helpen vechten. Bovendien draagt ​​het goud of de ervaring die door de klonen wordt verzameld, bij aan het ervaringsniveau van de held. Je kunt je ervaringsniveau eenvoudig snel verhogen door deze held te gebruiken. Bovendien kun je met Meepo's teleportatievaardigheden in een flits door het slagveld reizen. Je kunt guerrillatactieken uitvoeren met Meepo en aanzienlijke schade aan je tegenstanders toebrengen.

 

Klokwerk

 

Clockwerk is een van de gemakkelijkste helden die je voor je games kunt gebruiken. Je vindt het leuk om het personage te gebruiken omdat het een van de sterkste helden is die je gemakkelijk kunt besturen. Je krijgt uitzonderlijke behendigheid en kracht van het personage. Clockwerk biedt je unieke vaardigheden en tools zoals Disables en Nukes. Met Power Cog kun je zware schade toebrengen aan je tegenstanders. Je kunt het slagveld ook beoordelen met Rocket Flare en kiezen waar je wilt aanvallen.

 

Bloodseeker

 

Als je van een bloedbad tijdens gevechten, dit is de beste held die je kunt gebruiken. Bloodseeker heeft unieke talenten die het leuk maken om te spelen. Het personage krijgt gezondheid van de wonden van zijn vijanden. Je valt ook sneller aan als je doelwit bloedt. Je kunt Blood Bath gebruiken om tegenstanders om je heen in de val te laten lopen en ze af te maken. Bovendien brengt Blood Rage uitzonderlijke schade toe aan tegenstanders, vooral nadat een doelwit is vergrendeld. Je kunt veel MMR krijgen door het personage in je wedstrijden te gebruiken.

 

Underlord

 

Zijn unieke gaven maken hem een ​​geweldige speler op het slagveld. Als je van teamspel houdt, is dit het beste personage dat je kunt gebruiken. Je kunt je teamgenoten uit gevaar teleporteren met Dark Rift. Atrophy Aura helpt je ook om de veroorzaakte schade te genezen. Als je het personage gebruikt, kun je het langer volhouden in een wedstrijd.

 

Over het geheel genomen de helden in Dota 2 hebben unieke geschenken en attributen die bijdragen aan het winnen van een wedstrijd. Het selecteren van een bepaalde held vertaalt zich niet automatisch in een overwinning voor je team. Je moet leren hoe je je favoriete personage kunt gebruiken als je je kansen op succes wilt vergroten.

More posts
12 maart 2022

Grootste videogamerampen

Sinds de oprichting decennia geleden heeft de game-industrie buitengewone vooruitgang geboekt. Niemand kan ontkennen dat het een duurzaam en plezierig medium voor entertainment is voor mensen over de ...
Read more