De beste klasse kiezen voor je Destiny 2-reis

Destiny 2 is een van de beste online games die je kunt spelen voor plezier en amusement. Ondertussen, als je een nieuwe gamer bent, moet je eerst beslissen met welke klasse je gaat spelen. Om je te helpen kiezen, zijn de volgende de beste klasse voor je reis in Destiny 2.

< span style="font-family:"Cambria Math",serif">Titanen

Titanen behoren tot de meer ondervertegenwoordigde klassen van het spel. Ze hebben weinig ruimte voor fouten en brede schouders. Het betekent echter niet dat ze geen doel hebben. Deze klasse kan in de lucht schieten als een geëlektrificeerde raket. Ze kunnen ook vlammende hamers laten regenen en een schild gebruiken om inkomende kogels en vijandelijke verdedigingswerken af ​​te weren. Titanen kunnen dominant zijn in PvP. Ze kunnen een van de meest betrouwbare zijn als het gaat om debuff op grotere vijanden in teamevenementen. Deze klasse kan flexibel zijn; ze kunnen echter niet de beste ondersteuningsklasse zijn.

< span style="font-family:"Cambria Math",serif">Jagers

Deze klassen zijn onopvallend en concentreerde zich op het slingeren van zieke vurige revolvers en het plaatsen van vallen. Ze gebruiken pijl en boog om hun vijanden op één plek vast te binden. Ze hebben ook een multi-shot revolver, die een mede-bewaker kan doden met slechts één trigger. Jagers komen met Jedi-achtige, met staf zwaaiende super, die alles wat het aanraakt tot de dood kan choqueren. Hun belangrijkste verantwoordelijkheid is het opruimen van kleinere vijanden in delen. Ze kunnen ook de grootste schade aanrichten met de Celestial Nighthawk exotische helm en Gunslinger super.

< span style="font-family:"Cambria Math",serif">Warlocks

Warlocks worden beschouwd als ruimte tovenaars. Enkele van hun bekende supers zijn onder meer het schieten van bliksem uit hun vingertoppen/borst, het werpen van enorme destructieve bollen en vliegen met een vlammend zwaard. Ondertussen is hun gemeenschappelijke super vandaag hun sterke Well of Radiance, die dient als een ondersteuningstool voor elk team. Warlocks kunnen een ondersteunende rol spelen om ervoor te zorgen dat niemand in het team zal vallen tijdens uitdagende activiteiten.

Bovendien moet u Houd ook rekening met enkele factoren bij het kiezen van de klasse voordat u Destiny 2 speelt. Enkele van deze factoren zijn:

  • Vaardigheden

Voordat u de klasse kiest , moet u de mogelijkheden kennen waartoe u toegang hebt.

  • Ziet eruit

Elke klasse wordt geleverd met onderscheidende leisteen van bepantsering en uiterlijk. U moet dus degene kiezen die bij uw normen past.

  • Exotica

Exotisch pantser is ook specifiek, zoals het standaardpantser. U kunt de unieke voordelen bekijken die u te bieden hebben.

Waar wacht je nog op voor? Kies de beste klasse die bij je past en geniet van de beste gameplay in Destiny 2.               

More posts