De extreme prijzenpotten op Fortnite-toernooien

Het is waarschijnlijk dat niet-spelers de naam 'Fortnite' kennen en begrijpen dat het 'een soort videogame' is. De meeste mensen die niet bekend zijn met de wereld van gaming, zijn zich niet bewust van de enorm populaire Battle Royale die wordt genoemd Fortnite.

Met de immense populariteit rond dit Battle Royale-spel, is het bekend dat Fortnite-toernooien een serieuze bank breken. Het spel wordt gespeeld door zowel amateurs als professionals en bestaat over het algemeen uit maximaal 100 spelers die tot de dood tegen elkaar vechten.

Een schokkende onthulling die niet veel mensen volledig begrijpen, is dat de cumulatieve prijzenpot voor Fortnite-competities en -toernooien in 2020 maar liefst $ 7,88 miljoen bedroeg. Dit maakt Fortnite-prijzenpotten een van de meest cumulatieve eSports-prijzen in tegenstelling tot andere toernooien voor online games in hetzelfde jaar.

Uit het onderzoek dat we hebben uitgevoerd, zijn er veel voorbeelden van extreme prijspools met betrekking tot Fortnite-toernooien die u ongetwijfeld tekort zullen doen. Hier is een van de meest verbluffende extreme prijzenpotten:

Fortnite World Cup 2019

De Fortnite World Cup werd gehouden in het Arthur Ashe Stadium in Flushing, New York, waar in totaal $ 30 miljoen voor het grijpen lag. Dit prijzengeld was beschikbaar in verschillende prijzenpotten in het Fortnite World Cup Tournament.

De solo's van het Fortnite World Cup-toernooi van 2019

Het format voor dit toernooi is opgesplitst in twee evenementen, namelijk de solospelers en de duo's of teams met twee spelers. Beide verschillende toernooipoules bestaan ​​uit zes wedstrijden. De solo even finales van 2019 vonden plaats op 28 juli th, 2019. De titel voor het solo-evenement werd genomen door een 16-jarige Amerikaan genaamd Kyle Giersdorf, die beter bekend is in de online gamewereld. wereld als Bugha. Kyle kwam naar huis met maar liefst $ 3 miljoen als hoofdprijs voor het winnen van deze titel.

De duo's van het Fortnite World Cup-toernooi van 2019

Het duo van het Fortnite World Cup-toernooi van 2019 werd gehouden op 27 julide met David Wang, algemeen bekend als 'Aqua' en Emil Bergquist Pedersen, algemeen bekend als 'Nyhrox', die de prijzengeld van maar liefst $ 3 miljoen.

Creatieve beker

Naast deze hoofdtitels kunnen spelers ook een deel van de prijzenpot winnen door de Creative Cup te winnen. Deze Creative Cup-titel bestaat uit acht teams, waarbij elk wordt geleid door één populair Fortnite-pictogram. Teamleiders moeten in het bezit zijn van een of andere vorm van kwalificatie. Tijdens deze activiteit moeten teamleden zich proberen te kwalificeren terwijl ze deelnemen aan een uitdaging in de creatieve modus.

More posts