De strijd om de afgrond; Alles wat u moet weten

HUILENDE AFgrond

Het wordt ook wel Murder Bridge genoemd, zoals het liefdevol wordt genoemd. Het beschikt over twee teams van vijf kampioenen die strijden langs een enkele baan zonder neutraal gebied. Het spel begint in niveau 3, zonder substantieel startgoud, waardoor de actie onmiddellijk wordt gelanceerd in grote veldslagen, langdurige teamgevechten, directe moorden en nipte ontsnappingen.

Het is ook een kaart in de Freeload met het ARAM, een acroniem voor de spelmodus dat staat voor "All Random All Mid". Elk spel van beide teams bestaat typisch uit 5 tegen 5. Ze krijgen een willekeurige kampioen op basis van hun capaciteitenpool. De kaart zelf bestaat uit een enkele baan waar alle spelers met elkaar kunnen vechten in een snelle, zware spelmodus.

ABYSS GEVECHT

Het enige beschikbare slagveld met één baan in League of Legends, de Howling Abyss, heeft twee bases die aan weerszijden van een brug zijn gerangschikt. Dit wordt verdedigd door twee torentjes, terwijl de nexus wordt beschermd door een paar torentjes. Er zou geen territorium zijn om van deze taak af te leiden. Dit heeft de meest frequente en intense strijd in de spelmodus.

MOMENTUM

  • Geen genezing of winkelen. Het platform biedt geen genezing en aankopen zijn zeer beperkt. Kampioenen kunnen alleen het volgende kopen in de nasleep van de dood waarvan er één stierf op het slagveld. De terugroepspreuk was ook uitgeschakeld.
  • Gezondheidsrelikwieën. Je vindt dit met gelijke tussenpozen over de brug. Als je dit eenmaal hebt geconsumeerd, zal je kampioen gedurende een korte periode sneller regenereren.
  • Remmer. Slechts één rijstrook om te veroveren, je team kan je succes in het spel breken. Zodra je naar beneden gaat, begint het aanvallende team twee superminions per golf te spawnen.

De spelmodus zelf heeft een aantal unieke functies. Het kiest willekeurig een kampioen voor je, maar het kan worden geruild voor een andere willekeurige kampioen als er genoeg punten zijn verzameld voor een nieuwe rol. Het is een willekeurige selectie van kampioenen. Andere voordelen zijn niet zo direct omdat ARAM spelers de mogelijkheid biedt om hun kampioen te verbreden als nooit tevoren.

Misschien bieden ze een goed begrip voor de mechanica, zwakte en sterke punten van elke kampioen. Het biedt spelers ook de mogelijkheid om zich te concentreren op de basis zonder zich zorgen te maken over de ongelooflijk lange lijst met gameplay-elementen. Aan de andere kant is dit spel Howling Abyss niet ontworpen om het gerangschikte spel te ondersteunen en zal het ook nooit toevoegen.

More posts