De toekomst van Destiny 2 – Wat kunnen we verwachten?

Sinds de lancering in 2014 is Destiny 2 een zeer populaire shooter geworden met een enorm, uitgestrekt universum. Er zijn redelijk consistente updates en patches uitgebracht sinds de game uitkwam, en deze updates zijn gevarieerd. Kleinere updates zijn om de paar maanden beschikbaar gesteld, en grotere updates en uitbreidingen komen ook minder vaak uit. In dit stadium lijkt het waarschijnlijk dat Bungie, de ontwikkelaar van Destiny 2, van plan is de game op deze manier relevant te houden tot de volgende generatie consoles uitkomt – waarschijnlijk ergens in 2022.

 

Bungie heeft onlangs een soort roadmap voor de toekomst van Destiny 2 aangekondigd. De ontwikkelaar verklaarde onder andere dat het is van plan om tussen nu en 2022 drie grote uitbreidingen voor Destiny 2 uit te brengen. Hoewel de releasedatums voor deze uitbreidingen nog niet zijn vrijgegeven, heeft Bungie zijn plannen voor elk van hen bevestigd, en ook alle intenties om een ​​Destiny 3 uit te brengen ontkend.

 

Beyond Light en nieuwe verhaallijnen

 

De eerste uitbreiding van Destiny 2 heet Beyond Light: deze uitbreiding draait om een ​​nieuwe uitbreiding van de bestaande verhaallijn en het concept van de duisternis. In Destiny 2 is de duisternis meer dan alleen de afwezigheid van licht - het is een oude, kwaadaardige kracht die de speler probeert te beheersen of waartegen hij probeert te vechten. In Beyond Light komt ook een nieuwe bestemming beschikbaar: een maan genaamd Europa.< /span>

 

Het lijkt duidelijk dat Beyond Light wordt een verhalende installatie in de Destiny-franchise. Deze uitbreiding lijkt uit te breiden op de bestaande verhaallijnen die Budgie heeft gebouwd en brengt zelfs een oud personage uit Destiny 1 terug. De Exo Stranger was een favoriet bij fans in Destiny 1, en de rol van dit personage wordt cruciaal in de nieuwe Destiny 2 uitbreiding. Beyond Light heeft ook tot doel de oorsprong en bron van de krachten van het personage uit te werken en uit te leggen hoe ze werken.

 

De Destiny Vault< /span>

 

Budgie heeft ook een nieuwe 'kluis' voor Destiny-content aangekondigd. Deze kluis moet spelers toegang geven tot verschillende elementen van Destiny, zowel van Destiny 1 als 2. Volgens Budgie is het doel van de kluis ook om de bestandsgrootte kleiner te houden en de downloadtijd te beperken voor spelers die nieuw zijn in de franchise. De kluis moet het ook veel gemakkelijker maken om inhoud en updates voor de verschillende games en hun uitbreidingen te consolideren.

 

Nieuwe consoles

 

Zoals het er nu uitziet, heeft Budgie niet aangekondigd wanneer het van plan is Destiny 1 of 2 beschikbaar te maken voor de volgende generatie van consoles, die in 2022 moeten verschijnen. Dit zijn de Xbox X en Playstation 5. Als zodanig is het momenteel moeilijk te zeggen hoe deze nieuwe updates zullen werken op de volgende generatie consoles en hoe ze de overgang van de Destiny-franchise naar de nieuwe consoles. Het laat ons echter zien dat Budgie van plan is Destiny 2 levend te houden met nieuwe inhoud, en het lijkt zeer waarschijnlijk dat de overgang naar de volgende generatie consoles goed gepland en gecoördineerd moet zijn.

More posts