De verborgen geheimen van Overwatch

Deze game is gemaakt door Blizzard Entertainment en is uitgebracht in mei 2016. Dit is een first-person shooter op basis van teams. Dit is een game met verschillende platforms en een aantal spelmodi, casual play en een gerangschikt spel. Het wijst zes teams toe en elke speler kiest uit een bijna selectie van 30 karakters die "helden" worden genoemd.

KARAKTERS VAN OVERWATCH

Ashe - schadeheld, haar volledige naam is Elizabeth Caledonia " Calamity Ashe" is een Amerikaanse scherpschutter en leider van de impasse bende. Haar wapen is de adder, die een geweer kan herhalen dat kan worden gebruikt voor snel vuur op korte afstand of lange schoten.

Bastion - is een gevechtsrobot die een ontdekkingsreiziger is. Je kunt dit personage eigenlijk herconfigureren tussen een mobiele vorm uitgerust met een machinepistool en een uitgerust met een darmpistool. Het had ook het vermogen om zichzelf te repareren en snel weer gezondheid en schade te herstellen.

Doomfist - de in Nigeria geboren Akande Ogundimu, een zakenman en een mixed martial artist die huurling werd. Hij had een korteafstandshandkanon bij zijn hand dat een gesloten pistool afvuurt en munitie na verloop van tijd regenereert. Het kan zelfs een raketstoot opladen waardoor hij vooruit gaat en een tegenstander achteruit slaat.

Genji- Genji Shimada is een Japanse cyborg. Zijn methode om vast te maken is om drie shurikens te werpen, snel achter elkaar of tegelijkertijd horizontaal gespreid. Hij heeft het vermogen om snel toe te slaan, wat een snelle, onstuimige uitval is met een goed bereik. Deflect, is ook een verdedigende kracht die de vijanden kan projectielen met de wakizashi, een zwaard dat traditioneel door Japanners wordt gemaakt.

Hanzo - Hanzo Shimada, is een Japanse boogschutter, huurmoordenaar en huurling. Hij maakt de Storm-boog eigenlijk vreemd en kan gespecialiseerde pijlen uitvoeren, waaronder Sonic-pijlen die helpen bij het detecteren van vijanden. Stormpijlen die snel achter elkaar zes schoten op volle kracht kunnen afvuren. Hij kan tegen muren opklimmen en tot slot heeft hij het ultieme vermogen om draken te slaan, waarbij hij een spiraalvormige geestdraak loslaat die door obstakels kan gaan om de schade in een rechte lijn af te handelen.

Junkrat - Jamison Fawkes, hij is een Australische aaseter, huurling en een anarchist. Hij heeft een Frag launcher, die granaten afvuurt en stalen vallen gebruikt en op afstand tot ontploffing brengt. Hersenschudding mijnen, eenmaal gedood, worden verschillende prime granaten uit zijn lichaam vrijgelaten in zijn laatste poging om terug te komen bij de vijanden. Zijn ultieme vaardigheid is het RIP-banden van een zelfrijdend vrachtwagenwiel geladen met explosieven die hij handmatig kan sturen en laten ontploffen.

More posts