De zeldzaamste skins in League of Legends

Elke doorgewinterde League of Legends-speler weet dat skins belangrijk zijn in het spel. Hoewel de meeste skins online kunnen worden gekocht, zijn er enkele skins die slechts voor een beperkte tijd beschikbaar zijn. Deze skins worden als een zeldzaamheid beschouwd, want als ze eenmaal uit de verkoop zijn verdwenen, is de kans klein dat ze op een ander moment beschikbaar zullen zijn.

We vermelden de top vijf van zeldzaamste skins in League of Legends.

Rusty Blitzcrank – Dit wordt tot nu toe beschouwd als een van de zeldzaamste League of Legends-skins. Waarom is deze gewone huid zo zeldzaam? Deze skin werd uitgebracht rond dezelfde tijd dat League of Legends werd gelanceerd; de huid was echter slechts 10 dagen beschikbaar voordat deze werd verwijderd. Er was geklaagd dat de Rusty Blitzcrank te veel op de standaard leek. Het was om deze reden dat de game de skin uit hun collectie haalde. Weinig wisten spelers dat deze skin zo zeldzaam zou worden. Tot op heden wordt aangenomen dat slechts 500 mensen de Rusty Blitzcrank hebben.

Whistler Village Twitch – Whistler Village Twitch, uitgebracht tijdens de Olympische Spelen van 2010 in Vancouver, was korte tijd beschikbaar tijdens de Olympische Spelen. Deze skin in beperkte oplage is eigendom van een paar honderd, zo niet duizenden.

King Rammus (ook bekend als Bowser) – Deze skin is uitgebracht tijdens de bètafasen van het spel. Het was beschikbaar voor spelers die zich in 2009 hadden geregistreerd voor de bèta van League of Legends. Er wordt aangenomen dat een kwart miljoen mensen de King Ramus Skin hebben, wat in de wereld van League of Legends-spelers een klein bedrag is.

Silver Kayle – Een van de meest simplistische skins in de game, de Silver Kayle, werd gelanceerd toen League of Legends een retailgame werd. Het was een skin die alleen beschikbaar was voor degenen die de game in een winkel kochten.

Human Ryze – Net als de Silver Kayle-skin, was de Human Ryze alleen verkrijgbaar via de detailhandel; het verschil tussen de twee skins is echter dat deze skin is gegeven aan degenen die de collector's edition van de game hebben gereserveerd. Omdat deze skin alleen is gegeven aan spelers die een specifieke editie hebben gereserveerd, is deze veel zeldzamer dan de Silver Kayle-skin.

De volgende keer dat een skin in de uitverkoop gaat, of misschien zie je een mogelijkheid om deze te ruilen, is het misschien de moeite waard. Waarom? Het zien van een van deze skins in je spel wordt als een geluk beschouwd. Heb je de luxe gehad om dit in je spel te zien? Als dat niet het geval is, kun je het beter in de gaten houden - je weet nooit wat je in je volgende spel tegenkomt.

More posts