Destiny 2 Season of the Worthy – Beste PvP-wapen

Het nieuwe seizoen van Destiny 2 begint april, en daarmee komt een nieuwe meta van speler-verergerende en maal waardige doodsmachines voor je om je hart en ziel uit te storten om ze te krijgen.

Nou, de meta heeft niet alleen een nieuwe reeks geweren en kogels voor je gezien, maar er is eigenlijk een enorme verschuiving in het landschap geweest, en het is er een waar je misschien opgewonden of boos over zult zijn.

Ouderwetse Destiny-spelers, laten we je dit vragen: Herinner je je de tijd van de vroege Destiny 1 nog? , waar de smeltkroes was 12 Suros Regimes en niets anders? De goede oude auto-geweer dagen. Het was een meta die evenwichtiger was dan de shotgun-handkanon-meta die erna kwam.

Liefhebbers van auto-geweer verheugen zich omdat, voor het eerst in Cayde weet hoe lang, auto-geweren weer aan zijn naar boven!

Met name de introductie van één wapen benadrukt dit feit meer dan wat dan ook.

De Summoner

De summoner is een nieuw automatisch geweer dat in het seizoen van de waardigen is verschenen, en het heeft een invloed. Het heeft zowel PvP- als PvE-godrollen, wat betekent dat het momenteel beide meta's domineert.

Als het erop aankomt om het meeste uit het wapen in de smeltkroes te halen, wil je proberen om dit specifieke rol:

Ricochet-rondes: deze speciale keuze geeft je aanvalsgeweer een groter bereik en meer stabiliteit. De bereikboost is leuk, vooral voor PvP, waar de afname van de schade belangrijker is, maar de stabiliteit van een aanvalsgeweer is vaak een statistiek die lijdt onder snelvuur, dus als je het vergroot, kun je blijven op schema.

Verlengde loop: met welke loop- of snuitvoordeel je kiest, is geheel aan jou, maar voor PvP houden we van gaan met alles dat ons een klein beetje een bereikboost geeft.

Bewegend doelwit: bewegend doelwit is een absoluut voordeel in de smeltkroes. Degenen die andere competitieve FPS-titels hebben gespeeld, moeten weten waarom. Met dit voordeel wordt je bewegingssnelheid verhoogd wanneer je door het vizier richt. Wat dit betekent, is dat je je tegenstanders kunt verslaan in een vuurgevecht, waardoor je kansen om bovenaan te komen in één op één gevechten veel groter zijn.

Rangefinder: het laatste voordeel dat we zoeken is de afstandsmeter. Daar is maar één reden voor, en het is om ons wat meer van dat zoete, zoete assortiment te geven.

Vind jezelf een summoner met deze rollen, en je gaat je smeltkroes-wedstrijden domineren, vooral als je' zijn net als wij, en zijn niet de grootste fan van jachtgeweren en handkanonnen.

Als je een Destiny-veteraan bent, probeer dit wapen dan eens. Het zal PvP meer laten voelen zoals in de goede oude tijd toen raids coherenter waren en alles eenvoudiger was, ten kwade of ten goede.

Afsluiten

Dat is het lange verhaal kort met de huidige Destiny-meta vanaf april 2020. Bungie is een wispelturig volk, en dat De dominantie van aanvalsgeweren kan elke dag veranderen, maar voor nu, leun achterover en geniet van het volautomatische bloedbad.

More posts
12 maart 2022

Dota 2 E-Sports

Esports zijn erg populair tegenwoordig, misschien omdat het de liefde van kinderen en jongeren voor computers en gadgets verklaart. Dota 2 is een van de meest populaire esports die bijna iedereen onli...
Read more