Destiny - de beste builds in Destiny 2

De beste Titan-build in Destiny 2 staat voor de deur. Waarom test je met de game niet een scala aan functies en creëer je specifieke uitrustingen, afhankelijk van de activiteit? Dit soort theorie-crafting kan leuk zijn, maar het kan ook een aanzienlijke investering zijn van de kant van de speler. Laten we eens kijken naar enkele van de beste builds van Destiny 2 - Season of the Undying.

We raden aan om een ​​toepassing van derden te gebruiken, omdat de in-app-kluis niet de beste is. Een aanbevolen app die door andere spelers wordt gebruikt, is de Destiny Item Manager.

Het echte een-tweetje

Vraag het aan een willekeurige Titan-speler en ze kunnen bevestigen dat deze klasse gespecialiseerd is in ponsen. Deze build vereist precisie, die je op zijn beurt kan helpen om met kracht en grote schade te slaan. Deze build wordt ook gebruikt om spelers te leren uitblinken in Barrier en Unstoppable Champions in Nightfall's.

AutoLoader

Wist je dat de meeste wapens geen Auto-Loader Holster-capaciteit hebben? Deze functie is bij de meeste wapens en personages verwijderd; het is echter nog steeds te vinden op een paar tekens. Voor de jagers hebben ze de verzegelde Ahamkara-grepen. Wil je de boel opfleuren? Waarom pas je je pantser niet aan je persoonlijke stijl aan? Op basis van de codering van de jager kunnen sommige pantsers tot teken leiden. Dit kan op zijn beurt de functie van de melee beïnvloeden bij een poging om te raken. Als je bijvoorbeeld een mes gooit dat vuur heeft, telt dit als een melee.

Super Stad

Super City is niet zo gehyped als wordt beweerd; als er echter geen problemen zijn, is het een geweldige build. De Burning Edge in Super City biedt het voordeel dat je beter kunt ontwijken dan de meeste anderen. Naast ontwijken, helpt het je ook om sneller op te laden dan je tegenstander. Een aanbeveling in Super City is om Paragon-mods op je pantser te gebruiken. Als je dit doet, kan je cooldown versnellen.

Zodra je je Blade Barrage hebt geactiveerd, is het aan te raden om een ​​aanval uit te voeren tegen je tegenstander die ze idealiter niet te veel zal beïnvloeden of in ieder geval tot het punt dat ze hun leven verliezen. Als u dit doet, kunt u zich opladen en ontwijken. Voer dit goed uit en je zou direct opgeladen moeten zijn. Je zult niet alleen in staat zijn om op te laden, maar door dit te doen, kun je ontwijken. Door deze beweging constant te doen, kun je in een mum van tijd je ultieme terugkrijgen.

Dit is niet altijd gemakkelijk om te doen, en soms moet je in een bepaalde nabijheid van je vijand zijn om te executeren en te ontwijken. Een ontwijking missen? Volgende keer meer geluk, want je profiteert niet van power-ups of herstel zodra de kans voorbij is.

Ongeacht de builds en resultaten, waarom niet gewoon genieten van elke ronde en elk niveau? Er is geen kwaad, maar wat nog belangrijker is, er zijn tal van steeds veranderende builds, je weet gewoon nooit in welke build je je bevindt.

More posts