Do's en don'ts bij het spelen van CS: GO

Hoe lang speel je Counter-Strike: Go al? Geniet je ervan? Wat zijn de effectieve strategieën die je veel hebben geholpen om de overwinning in elk spel te behalen? Is het gewoon een goocheltruc of uitzonderlijke vaardigheden en kennis?

Counter-Strike: Go was gedurende de jaren van zijn succes een van de opkomende en ontwikkelde online games. Veel spelers en game-enthousiastelingen waren geïnteresseerd in de gameplay en functies van deze game. Het biedt ook een uitzonderlijke spelervaring, wat het belangrijkste voordeel van het team is om meer verkopen en aankopen van de gewaardeerde spelers te vergroten.

In het wereldwijde plan hadden bijna miljoenen mensen deze game al gekocht vanwege de spannende en unieke gameplay. Deze game en de graphics die worden gebruikt, kunnen een speler naar de gamelocatie brengen en ze het gevoel geven dat ze zich in het computerscherm bevinden.

Het spelen van dit soort spellen was nog nooit zo gemakkelijk geweest vanwege de vele regels, en er zijn strategieën nodig om de overwinning te behalen. Daarom volgen hier enkele van de strategieën van de vorige en ervaren spelers van dit spel om hun kennis te verspreiden onder andere aspirant-expertspelers.

Laten we eerst beginnen met de dingen die we tijdens het spel moeten doen.

•    Als je bedenkt dat de nepplant je in staat stelt om gemakkelijk te doden, houd je de E-knop ingedrukt en heb je geduld totdat je een geluid hoort. Om je wapen tevoorschijn te halen, spam 1.

•    Maak pre-fire headshots of gewone shots.

•    Als je nep onschadelijk maakt, gebruik je de shift walk en tik je op de bom om in de bredere hoek te lopen met nog steeds de shift walk. Hiermee kan een rare hoek worden bereikt wanneer de T de bom gluurt.

•    Bekijk tutorials over hoe u uw prestaties naar een hoger niveau kunt tillen. YouTube is een geweldige bron van video's en tutorials.

•    Wanneer u als CT wordt geduwd, kunt u de tellerflitsen gebruiken. Wanneer er een stormloop nadert, ontploft de rook niet om het te stoppen.

•    Bij het opruimen van bepaalde plekken is het gebruik van de molotovs een goede keuze om te zien hoe ze rennen terwijl je ze vrolijk doodt.

•    Het kan een effectieve manier zijn om extra tijd te krijgen of te kopen (ongeveer 7 seconden) door de brandgranaten te gebruiken en je teamgenoten de kans te geven om te rouleren.

Voor de volgende zijn dit de dingen die je niet moet doen bij het spelen van CS: GO.

•    Richt niet op de vloer of het been.

•    Kijk niet meteen als u geluiden hoort. Het is beter om zelfs 3 seconden te laten verstrijken voordat u gaat gluren.

•    Laad niet opnieuw als je tussen een ingewikkelde plek of situatie zit. Het is beter als je rent en je verstopt op een veilige plek en snel herlaadt.

•    Als je nog steeds niet klaar bent met het herladen van je wapen, vermijd dan te gluren, anders kan het andere team je pakken.

•    Bezuinig niet als je nog $ 4000 op CT en $ 3500 op T hebt. Koop geen helmen

More posts