Dota 2-helden voor beginners

Fans van online multiplayer-games weten dat het essentieel is om een ​​personage te kiezen dat bij hun vaardigheidsniveau en set-up past. In Dota 2 is het belangrijk om te weten wat voor soort personage je moet kiezen. Maar nog belangrijker, het is van vitaal belang om hun sterke en zwakke punten te begrijpen.

 

Helden in Dota hebben hun voor- en nadelen; wat de speler bereid is te accepteren en mee te werken is waar het om gaat.

 

Overweeg deze karakters om te helpen beslissen welke held je moet kiezen.

 

< span style="color:#0e101a">Lees over het verhaal van Dota 2 hier

 

< span style="color:#0e101a">Dota 2-helden om uit te kiezen voor beginners 

 

Als je een gamer bent en Dota 2 wilt spelen, vraag je je misschien af ​​uit welke speler je moet kiezen. In Dota zijn er verschillende classificaties van spelers om uit te kiezen. Hoewel het verwarrend kan zijn, delen we de vijf beste Dota 2-helden voor beginnende spelers om uit te kiezen.

 

< span style="color:#0e101a">Lich - Dit blauwe personage is een Ranged Intelligence Hero die zijn tegenstanders kan bevriezen. Lich ondersteunt meestal; echter, hoe hoger de gevorderden, hoe nuttiger hij wordt.

 

< span style="color:#0e101a">Witch Doctor - Bent u op zoek naar een alternatief voor Lich? Denk aan de Witch Doctor, die zowel aanvallend als verdedigend kan zijn. Ze hebben ook het vermogen om te genezen door de energie van hun tegenstanders te nemen.

 

< span style="color:#0e101a">Spirit Breaker - Als Dota nieuw voor je is, vind je de personages misschien wat anders dan in de meeste games . De Spirit Breaker is een blauwe koe, maar laat je niet misleiden door hun uiterlijk; hij is een melee-krachtheld. Hoewel de meeste Dota-spelers kunnen worden verbeterd met items, is Spirit Breaker het tegenovergestelde; hij ontwikkelt zich beter op zijn eigen voorwaarden.

 

< span style="color:#0e101a">Bristleback - Denk aan een agressieve egel, namelijk Bristleback. Deze offlaner is handig voor aanvallend spel. Welke wapens gebruikt de Bristleback? De stekels op zijn rug natuurlijk!

 

< span style="color:#0e101a">Axe - Als je een fan bent van Bristleback, beschouw Axe dan als een nieuweling in Dota. Een andere outlander, Axe, kan tegenstanders met een lage HP in één klap vernietigen, wat zowel vermakelijk als nuttig kan zijn.

 

< span style="color:#0e101a">Tips voor de beginnende Dota-speler

 

Zodra je je Dota 2-held hebt geselecteerd, is het tijd om te beginnen met spelen. Hier zijn enkele essentiële introductietips voor de beginnende Dota-speler om hen te helpen bij het navigeren door deze online multiplayer-game.

 

  • Neem niet ook wat er online gebeurt ernstig.
  • Kies een eenvoudig personage om door het spel te navigeren met.
  • Ontwikkel een dikke huid, Dota kan heel competitief.
  • Investeer indien mogelijk in afdelingen.
  • Een succesvolle Dota 2-speler is iemand die kunnen zowel aanvallend als verdedigend zijn in hun rol.

 

Voor gamers die op zoek zijn naar een uitdaging, is Dota 2 veel uitdagender dan League of Legends, dat vaak wordt vergeleken met Dota. Wat Dota uitdagender maakt dan andere online multiplayer-games, is dat het strategie, coördinatie en het opbouwen van vaardigheden vereist. Veel ervaren en seizoenen Dota-spelers investeren in de juiste items om hun karakter te helpen ontwikkelen en groeien. Nieuwe Dota-spelers vinden het misschien zinloos om in Dota-items te investeren; als je echter wilt groeien en hogerop wilt komen, zal dit toewijding en investeringen vereisen.

More posts