Duik in PUBG Mobile

PlayerUnknown's BattleGrounds of PUBG is nu beschikbaar voor Android en iOS. Hier is alles wat je moet weten om te blijven eten tijdens dat kippendiner!

Wat is PUBG Mobile?

PUBG Mobile is de officiële app van PlayerUnknown's BattleGrounds voor Android, iPhone en iPad. Het is een soort koninklijk gevechtsspel waarin je een vliegtuig op een eiland laat vallen en vervolgens uitrusting en wapens kiest om vijanden te bevechten tot het einde van de wedstrijd. Je enige doel is om de laatste man te zijn die overeind blijft.

In-app-aankopen

Goed nieuws voor PUBG-verslaafden: deze game kan gratis worden gedownload en gespeeld. Tot nu toe zijn er geen in-app aankopen. Maar je kunt er in de toekomst wel een paar verwachten om cosmetische voorwerpen te ontgrendelen en kratten te verdienen.

Aanpasbare bedieningselementen

Met de standaardconfiguratie bewegen spelers zich door een virtuele stuurknuppel terwijl ze het doel besturen met hun rechterduim. Met de virtuele knoppen aan de rechterkant van het scherm kun je schieten, hurken, toegang krijgen tot de rugzak, naar voren gaan en naar beneden richten.

Opdrachten en evenementen

BattlePoints worden verdiend terwijl je speelt. Je kunt ze echter ook krijgen door deel te nemen aan evenementen en verschillende taken uit te voeren. Krijg toegang tot de missies en evenementen op het lobbyscherm.

Buitsysteem

Voor het ontvangen van cosmetische beloningen biedt het nieuwe, gratis te spelen buitsysteem meer gemak. Standaard verdien je automatisch items en wapens in de PUBG-mobiel. Dit elimineert het gedoe van klauteren voor benodigdheden.

Kaart

In de mobiele versie van deze game is een stippellijn zichtbaar. Dit betekent dat u geen markeringen op de kaart hoeft te plaatsen. De lijn leidt je naar de afstand waar je vandaan komt, evenals je markering vanaf je bestaande locatie. Hier bepaal je wanneer het ideale moment is om te springen om de gewenste locatie te krijgen.

Automatisch ophalen

De versie voor automatisch ophalen verzamelt bijlagen, genezende items, munitie en wapens. Het rust echter alleen automatisch bijlagen uit en kiest munitie voor wapens die je gebruikt.

Eenvoudige en snelle genezing

In de linkerbenedenhoek van je scherm bevindt zich een knop voor toegang tot de genezingsitems. Het laat zien wat het meest bruikbare genezingsitem is dat je kunt gebruiken. Haal verband om je schade te genezen of gebruik een Med Kit als je weinig gezondheid hebt.

Visuele feedback

Geluid speelt een essentiële rol in PUBG, zowel op mobiel als op laptop. De visuele informatie wordt gegeven door middel van geluid in de console- en pc-versies. U hoort bijvoorbeeld voetstappen in de linker hoofdtelefoon als er een vijand in de buurt van uw linkerhand is.

Al Boots

Je zult ook een behoorlijk deel van Al-laarzen tegenkomen in PUBG mobiel. Hoewel het je plezier in het spel bederft, is het een uitstekende manier voor nieuwelingen om meer over het spel te leren en hun wapens uit te testen.

Is het veilig voor kinderen?

PUBG Mobile heeft een rating van 17+. Google Play beoordeelde het als tiener voor geweld en bloed, terwijl Apple het een 17+ cijfer gaf voor frequent/intens realistisch geweld. Het geweld in PUBG is niet erg grafisch, en het bloed onthult als blauwgroene stoom.

More posts