Een gids voor de meest populaire bureaus in Hearthstone

Voor een toeschouwer ziet het er misschien niet zo spannend uit. Hearthstone is echter een enorm populair online kaartspel. Spelers verzamelen en wisselen kaarten uit en gebruiken ze om met elkaar te vechten. Gebaseerd op het World of Warcraft-universum, is de Hearthstone-spin-off een fenomeen op zich geworden dat fans van over de hele wereld aantrekt. Een cruciaal element om te slagen in Hearthstone is het hebben van een goed kaartspel. Wat een deck precies sterk maakt, is een controversieel onderwerp, maar sommige decks worden bijna universeel erkend als geweldig.

 

Decks en toegang tot deze

 

Hearthstone heeft eigenlijk deckcodes. Hiermee kunt u andere decks openen en bekijken dan uw eigen decks. Door dit te doen, kun je ideeën, inspiratie en combinaties van andere decks gebruiken of in plaats daarvan het deck gebruiken. Decks kunnen op verschillende niveaus worden gerangschikt en kosten verschillende hoeveelheden Dust, afhankelijk van hoe waardevol hun kaarten zijn. Als je net begint met Hearthstone, kun je veel leren door naar sommige van deze decks te kijken, als je ze niet meteen gebruikt.

 

Beste decks: Tier One 

 

Het Libram Paladin-deck is een van de sterkste op Tier One, maar ook een van de meest gebalanceerde. Het gebruik van het kaartspel kan soms lastig zijn omdat je geen drawcard hebt, maar verder is het een geweldige optie voor degenen die langzaam spelen en het hele bord willen beheersen. Als je het kaartspel gebruikt, kun je profiteren van de lagere kosten van genezing en je buff, evenals van de High Abbess Alura, waarmee je automatisch een spreuk uit je kaartspel kunt uitspreken.< /span>

 

Een ander sterk deck op Tier One is het Kill Command-deck. Het is snel te spelen en te gebruiken, en de meeste kaarten kosten vier mana of minder om te spelen. Dit betekent dat je bijna altijd meteen een kaart kunt spelen, tenzij je een erg ongelukkige start hebt. Het Kill Command-deck werkt het beste voor mensen met een agressieve speelstijl, maar het is onwaarschijnlijk dat je je kaarten te snel doorbrandt, dankzij de Voracious Reader, die ervoor zorgt dat je altijd drie kaarten in je hand hebt als je aan de beurt bent.

 

Beste decks: Tier Two

 

Een van de sterkste decks op Tier Two is de Lorekeeper Polkelt. Het kan voor sommigen moeilijk zijn om te spelen, dankzij de variatie aan kaarttypes die dit kaartspel bevat. Als je er echter je hoofd omheen kunt draaien, wil je waarschijnlijk niet meer terug nadat je de Lorekeeper Polkelt hebt gebruikt. Met het deck kun je gemakkelijk agressief en verdedigend spelen, en je kunt de Dinotamer Brann gebruiken om games gemakkelijk af te maken.

 

Agressief spelen kan leuk zijn, maar het kan ook riskant zijn. Het Hooked Scimitar-bureau is een geweldige balans tussen aggro-kaarten met het Stealth-sleutelwoord. Met dit deck kun je agressief spelen terwijl je veel van de gevolgen van een typische aggro-stijl vermijdt. Met de Stealth-functies kun je direct contact en conflicten vermijden terwijl je snel de mana en gezondheid van je tegenstander weghaalt met extra effecten die veel van de kaarten in dit kaartspel hebben.

More posts