Esports-terminologie die u moet kennen

Esports is een ingewikkelde interesse om in te investeren. Het groeipotentieel is onbeperkt; er is echter een grote, en we bedoelen GROTE, toegangsdrempel. Dit is niet alleen in de vorm van de game waarin je investeert, maar ook de miljoen en één verschillende dingen over niet alleen die game, maar het landschap als geheel waarvan je je bewust moet zijn.

Het resultaat is dat veel spelers opgeven voordat ze zelfs maar begonnen zijn, wat een enorme schande is, en iets dat we zoveel mogelijk willen voorkomen. Daarom hebben we een reeks artikelen geschreven om beginnende spelers te helpen hun weg te vinden in de wereld van Esports.

We hebben artikelen gewijd aan beginnende personages in verschillende games, een aantal diepgaande blikken op FPS Esports, evenals de vaardigheden die je nodig hebt om te slagen in de branche.

Vandaag gaan we kijken naar de terminologie die je gaat zien verschijnen in een veel fantasietitels. We nemen League of Legends, DOTA, World of Warcraft, Hearthstone, enzovoort.

Veel van deze zinnen zijn effecten die u kunt ontvangen of casten, en hoewel het daadwerkelijke effect van spel tot spel, de algemene betekenis blijft hetzelfde.

Terminologie

Stilte:

Stilte is de naam die wordt gegeven aan het effect dat je vergrendelt en je ervan weerhoudt je vaardigheden te gebruiken. In Hearthstone staat het op een individuele kaart en is het permanent, in MOBA's is het een tijdelijk effect. Stilte voorkomt dat je een van je spreuken gebruikt, en in sommige gevallen vergrendelt het ook je artefacten en vernietigt je buffs.

Bloeding:

Het bloedend effect is wanneer je personage wordt aangevallen met een aanval waardoor ze na verloop van tijd HP verliezen. Dit is een populaire monteur in games als Gwent en WoW. Het is niet per se een gif, maar is het in principe wel. Hoe dan ook, dit is wanneer een effect ervoor zorgt dat u geleidelijk HP verliest naarmate de tijd verstrijkt.

Bespotting:

Bespotting is wanneer je de vijandelijke volgelingen van de AI probeert aan te vallen, waarbij je je teamgenoten negeert. In Hearthstone is dit een vaardigheid die je tegenstander dwingt om die kaart als eerste aan te vallen. In andere games betekent dit dat je de aandacht van de NPC's trekt en je teamgenoten een vrije pas geeft om aan andere dingen te werken.

Schild:

Schild is over het algemeen de naam die wordt gegeven aan een reeks gezondheidsproblemen die bovenop uw HP zitten. Het is aanwezig in veel meer dan alleen op fantasie gebaseerde games en strekt zich uit tot FPS-games zoals Rainbow, Counter-Strike en, meer recentelijk, Valorant.

Schild is een hoeksteen van alle esports. Het is een go-to-element voor ontwikkelaars bij het bouwen van een tankpersonage, en stelt FPS-ontwikkelaars in staat om hun wapens gemakkelijker te balanceren.

Wordt afgesloten

Dit zijn vier van de basiskwellingen die je zult zien wanneer je je weg in de wereld begint te banen van Esports. De titels kunnen veranderen, maar je zou elk archetype moeten kunnen herkennen aan de effecten die het uitstraalt. Leer hoe u deze in uw voordeel kunt gebruiken, en u bent goed op weg om iets van die BMR te maken.

More posts