FPS Esports voor beginners - Vaardigheden

Welkom dames en heren bij een nieuwe inzending in onze serie FPS Esports voor beginners. In deze editie gaan we het hebben over enkele van de verschillende vaardigheden die je moet kennen als het gaat om het strijden in een first-person shooter-arena.

Elke FPS is anders, dus natuurlijk heeft elke game een aantal individuele vaardigheden, en nog belangrijker, sommige vaardigheden zijn op bepaalde gebieden belangrijker dan andere. Ongeacht al deze voorwaarden, zijn er enkele fundamentele vaardigheden die ten grondslag liggen aan elke FPS die er is, en dat is waar we vandaag voor zijn om je te helpen.

Als u beschikt over de kennis die we u gaan geven, kunt u een bewuste keuze maken als het erop aankomt oefenen met de vaardigheden waaraan moet worden gewerkt.

Vaardigheden 

Geweervaardigheid:

Geweervaardigheid, geloof het of niet, is wat we noemen je vermogen om met je wapen om te gaan, en vooral hoe goed dat je in een vuurgevecht zit. Er zijn verschillende vaardigheden en basisprincipes die van belang zijn voor vuurgevechten, dus haal de twee niet door elkaar, wapenvaardigheid is puur op wapens gebaseerd.

Het gaat erom hoe goed je je wapen kent. Het belangrijkste is hoe goed u de terugslag kunt beheersen. Je moet niet alleen op de hoogte zijn van het terugslagpatroon en de neigingen van je wapen, maar je moet het zowel op korte als op lange afstand kunnen beheersen. Munitiebewustzijn is ook belangrijk, maar aanzienlijk minder.

Spelkennis:

Spelkennis vult de gaten die andere individuele vaardigheden weglaten. Het gaat erom hoe goed je de ins en outs van het spel kent, de technische en lastige delen, de kleine niches en situationele klompjes informatie die het verschil gaan maken.

Dingen zoals afstandsdaling zijn hier van toepassing, zoals hoeveel kogels er nodig zijn om een ​​vijand op verschillende afstanden te doden. Interacties komen hier ook van pas, en hoe bepaalde dingen, zoals rook die Molotovs negeert, een rol gaan spelen.

 Kaartkennis:

Als spelkennis uitsluitend gaat over kennis van spelmechanica, is kaartkennis hoe goed je bepaalde kaarten kent en hoe om ze te spelen. Dit begint met het begrijpen van een kaartlay-out, de basisstructuur met drie rijstroken en alle gebieden die moeten worden overgestoken.

Daarna volgt kennis van flankerende routes en knelpunten. Dit zijn gebieden met een hoog risico, dus als u zich hiervan bewust bent, zal dit helpen. Ten slotte is rotatiekennis de sleutel tot kaartcontrole. Begrijp hoe en wanneer je over een kaart moet bewegen, en je gameplay zou een enorme verbetering moeten zien.

Situationeel bewustzijn:

Situationeel bewustzijn is hoe goed je begrijpt wat er aan de hand is als je er middenin zit. Wanneer je je concentreert op een vuurgevecht, moet je constant je situatie analyseren en informatie van je teamgenoten opnemen.

Houd je één bom in je eentje, vecht je tegen een aanval, voordat je je realiseert dat je mid-push niet gedekt is en dat je moet omdraaien? Dat is situationeel bewustzijn, bewust zijn van mogelijkheden en bedreigingen op basis van de situatie waarin je je bevindt. 

More posts