FPS Esports voor beginners – Zinnen deel twee

Welkom terug, of welkom in het algemeen, bij onze serie FPS Esports voor beginners, uw definitieve gids voor de grondbeginselen van competitieve first-person shooters. We hebben tot nu toe veel onderwerpen behandeld, waaronder rollen, vaardigheden en zinsdelen, deel één. We konden niet alle insider-terminologie van de industrie in dat ene artikel proppen, dus we zijn terug met een ander.

Als je nieuw bent in deze serie, laat ons dan uitleggen hoe belangrijk het is om de verschillende uitdrukkingen te kennen die spelers gebruiken .

FPS Esports draait, meer dan enig ander genre van Esports, om teamwerk en communicatie. Vooral voor games waar er respawn is, zoals Call of Duty, en alles beweegt met 100 mijl per uur.

Hoe dan ook, de tactische samenstelling en besluitvorming van een team is gebaseerd op de informatie die de spelers aan elkaar doorgeven elke ronde, dus weten hoe u die informatie moet doorgeven, zal een enorm verschil maken voor de prestaties van uw team.

We hebben enkele van de basisterminologieën behandeld in deel één, dus als je dat nog niet hebt gelezen, doe dat dan nu, en kom terug voor deze meer obscure en geavanceerde zinnen.

Zinnen

Flash me in:

Flash me in is een oproep aan een teamgenoot om een ​​bepaald gebied te flashen, meestal een bomlocatie voordat hun teamgenoot erop drukt . Je hoort dit normaal gesproken in CSGO. Als de speler zichzelf flitst, is er een fractie van een seconde tussen het neerleggen van de flashbang en het terugtrekken van zijn wapen dat ze in het nadeel zijn in een vuurgevecht, vandaar dat ze willen dat een teamgenoot het voor hen doet.

Bommen neer X: 

Dit is een oproep voor als je een vijand hebt gedood die toevallig de bommendrager was. Dit is anders dan de bom die wordt geplant, en vereist een andere oproep en dicteert een andere reactie.

Er zijn geen competitieve FPS-games die je laten weten wanneer je de vijandelijke bommenwerper hebt gedood. De enige manier om het te weten is als je de bom ziet als hij eenmaal is gevallen. Als je dat eenmaal hebt gedaan, kan je hele team naar dat gebied draaien en zich uitsluitend concentreren op het weghouden van de vijand van de bom.

Bewaak over mij:

Dit is een specifiek gesprek voor hardpoint in Call of Duty. Wanneer uw OBJ zich op de heuvel bevindt, lopen ze vaak voorop bij afspraken. Dit betekent dat ze vaak zwak zijn en dekking moeten zoeken om te genezen. Wanneer dat gebeurt, kunnen ze een teamgenoot vragen om over hen te waken, wat betekent dat ze moeten kijken waar de vijand de heuvel vandaan duwt terwijl ze genezen.

Zwak: 

Dit is wat je noemt als je een vuurgevecht van een vijand verliest, of je doet het niet' maak ze niet af. One-shot roepen wanneer een vijand zwak is, zal je teamgenoten woedend maken, dus maak die fout niet. Een zwakke vijand heeft misschien maar de helft van zijn gezondheid, dus ze hebben nog steeds een vechtkans als ze worden geduwd, terwijl een vijand met één schot dood is.

Handel:

Handel is een uitdrukking die wordt gebruikt om het ene leven voor het andere te ruilen. Meestal wordt dit gedaan door aanvallers om te proberen een site te openen. FPS' is een spel van middelen, waarvan de belangrijkste de levens in je team zijn, dus wanneer een vijand een teamgenoot doodt, wil je die moord meestal terugruilen, waarbij je de vijand doodt die hen heeft gedood terwijl ze in het nadeel zijn.

More posts