FPX versus EDG overstuur in de LPL

De LPL-zomerfinale van 2021 vond eindelijk plaats, en het was een knaller. Deze serie was exgeciteerd vanaf het begin tot het uiterste einde. FPX en EDG zijn beide uitstekende teams met individuele voordelen die de ander niet heeft. Er kan echter maar één team de serie winnen.

 

Dat team was EDG. Dit team versloeg de kansen en meningen van experts die dachten dat FPX een gemakkelijke overwinning zou behalen. Na een spannende best of five was de uitslag 3-1 in het voordeel van EDG. Hoe deden ze het echter? Een team als FPX verslaan is helemaal niet gemakkelijk.

 

Je moet niet vergeten dat Doinb, die momenteel een van de beste spelers ter wereld is, de FPX is midden lanner. Ongeacht dat, slaagde EDG er nog steeds in om de slag te slaan.

 

Hier is een overzicht van de vier spellen. Blijf deze pagina lezen om te weten hoe alles is gebeurd!

 

Game One

 

In best-of-vijf is spel één voor beide teams meestal een manier om de strategie van de ander te bepalen en hoe om het tegen te gaan. Deze wedstrijd was echter vanaf het begin spannend. Je zou kunnen zeggen dat de JG van de EDG, JieJie, cruciaal was om deze overwinning te bepalen.

 

Zijn vroege ganks zorgden ervoor dat Doinb uit het spel lag totdat het te laat was. Hij slaagde er ook in om de toplanner van de EDG een klein voordeel te geven ten opzichte van zijn rivaal. De mid-game was een beetje ingewikkeld voor EDG, maar wist toch te winnen.

 

Game Two 

 

Spel twee was nog eenzijdiger dan de vorige. Scout, de mid lanner van de EDG, werd absurd gevoed. Hij schoot alles op zijn pad, wat zijn team naar de overwinning leidde. JieJie was ook een proactieve JG in dit spel, wat Scout het voordeel gaf dat hij nodig had om Doinb te overtreffen.

 

De botlane begon hier ook beter te worden. Viper staat erom bekend dat hij niet vaak sterft. Hij gaf een hele klas over hoe te overleven als ADC. Afgezien daarvan richt hij nog steeds tonnen schade per minuut aan. De ondersteunende rol heeft ook uitstekend werk geleverd om hem te helpen alles te volhouden tijdens de rijstrookfase.

 

Spel drie

 

Toen werd het moeilijker voor EDG Gaming. Het had bijna de hele wedstrijd de overhand. FPX had echter meer draken, waardoor het langzaam kon schalen en meer teamgevechten kon winnen. EDG had echter tot het laatste deel van de wedstrijd een voorsprong.

 

Doinb's Galio was perfect om pas voldoende keten-CC toe om de carry's van het andere team onder controle te houden. Een goed teamgevecht was genoeg voor FPX om de vijandelijke teamnexus te vernietigen.

More posts