Favorieten aller tijden Heroes of the Storm-gameplays

Heroes of the Storm verrast veel spelers toen het in de online wereld arriveerde. Het kreeg ondersteuning van een van 's werelds grootste multiplayer-ontwikkelaars, Blizzard, samen met andere grote namen zoals Cloud 9, Evil Geniuses en Natus Vincere. Hier zijn enkele van de pro-games die we hebben meegemaakt en waar ons hart echt sneller van ging kloppen!

Cloud 9 versus kwaadaardige genieën

Als onderdeel van het Heroes of the Storm Exhibition Tournament 2014 wordt deze gameplay als de beste beschouwd. Het werd succesvol gemaakt door de meest indrukwekkende en sterkste heldenprestatieteams die de beste van vijf ronde haalden. Deze serie bracht ons ongelooflijke gevechten waar iedereen echt wakker van wordt. Zowel de individuele spelen als de teamprestaties toonden een goede coördinatie en uitzonderlijke kwaliteiten. Afgezien van het bloedstollende gevecht, zorgt het massale publiek ook voor een opwindende sfeer.

NaVi vs Team Kick

Deze maandelijkse GO4Heroes-finale heeft altijd de beste game-ervaring opgeleverd. We konden niet ontkennen dat de eerste 23 minuten van de game het publiek echt ontzag gaven. We kunnen het omschrijven als een van de goed uitgevoerde teamgevechten die Heroes of the Storm ooit heeft gehad. Het is iets dat je ogen niet overal zal brengen. Je moet je echt aan het hele evenement houden om niets te missen. Het is ook vermeldenswaard dat de laatste twee minuten de kijkervaring de moeite waard maakten! NaVi was in staat om een ​​baas te bemachtigen, en ondanks dat ze drie helden hadden die in leven bleven, waren ze nog steeds in staat om alle drie de tempels te claimen die op de kern gericht waren. Het spel eindigde met één kern op 1%, terwijl de andere explodeerde.

EL Nexo vs. Fnatic

Deze ESL Major League heeft ons meerdere keren van extreme naar een andere ultieme ervaring gebracht. Het zette de wereld van spelers uit beide kampen op zijn kop. Er waren ook genoeg momenten waarop je niet kunt raden wat de spelers dachten. Het is moeilijk om te speculeren terwijl de wedstrijd nog aan de gang is, omdat je zult merken dat beide teams het gevecht heel goed uitvoeren en je niet kunt kiezen welke van hen het grote voordeel heeft om te winnen. Meteen bij de start dwaalt Illidan van El Nexo rond de twee Fnatic-spelers. Daarna werd het gevolgd door grote gevechten die de eerbetoon aan beide teams uitbraken. Het spel eindigde toen El Nexo nog maar vier helden over had die probeerden de kern binnen te dringen terwijl een baas hun basis probeerde binnen te dringen.

More posts