Fortnite Battle Royal in-game-evenementen

Call of Duty heeft Prop Hunt, Hardpoint Mode, New BR Class Event, Holiday Draw, Winter Raid Map, Holiday Spree, Zombies party at the Circus en Snipers Only Mode.

In Destiny 2 zijn er twee populaire evenementen. De eerste is om een ​​vijandelijke Walker te verslaan, terwijl de tweede is om te voorkomen dat een tegenstander checkpoints bereikt.

Fortnite is geen uitzondering. Er zijn zelfs iconische en gedenkwaardige in-game-evenementen geweest in de Battle Royale. Hier zijn enkele van onze favoriete keuzes:

< span style="font-size:11.0pt">Marshmello-concert - De best gerangschikte in -game-evenement is waarschijnlijk het Marshmello-concert. Er was een populaire DJ die het concert in Pleasant Park organiseerde, waar alle spelers uit verschillende hoeken van de wereld van konden genieten. Onderzoek wees uit dat er ongeveer 10,7 miljoen gelijktijdige spelers waren bij het concert, waardoor het in-game evenement de grootste dag is die de Battle Royale ooit heeft gehad.

< span style="font-size:11.0pt">Raketlancering - Wat is het meest onvergetelijke in -game Fortnite-evenement in seizoen 4? Misschien is het de Rocket Launch omdat spelers de kans hadden om het live te zien. Na dagenlang hyped te zijn geweest, werd de raket gevonden in de Villain's Lair in Snobby Shores. Toen activeerde de bezoeker het eindelijk en lanceerde het rechtstreeks in de lucht.

< span style="font-size:11.0pt">Vlinderevenement - In het laatste deel van seizoen 6, vestigde Kevin de Kubus zich in het Loot Lake. Toen begon het te smelten, waardoor het water paars werd. Toen de kubus leeg was, overspande hij en straalde hij wit licht uit, dat spelers naar een mysterieuze plek vervoerde. Terwijl alle spelers zweefden, kwamen ze in contact met vlinders.

< span style="font-size:11.0pt">Vulkaanuitbarsting - De vulkaanuitbarsting is een andere in-game Fortnite-evenement dat de Retail Row, Tilted Towers en andere iconische locaties op de kaart vernietigde. Terwijl de vulkaan uitbarstte, kregen andere betrokken spelers de kans om te stemmen en de Drum Gun terug te brengen in de Battle Royale.

< span style="font-size:11.0pt">Ijsstorm-evenement - Tijdens seizoen 7 , waren Fortnite-spelers getuige van het Ice Storm-evenement en de ijsbol. Na een paar minuten zweven in de lucht barstte de ijsbol open om de IJskoning te onthullen. De Ice King bedekte de hele kaart met sneeuw en voegde een visuele dynamiek toe aan populaire locaties.

Andere in-game evenementen zijn The Blast-Off Event, The Meteor Event, The Cube Event en The Unvaulting Event.

Het is ook goed om te weten dat de Battle Royale een onderwerp is van constante ontwikkeling en innovatie. Laten we de komende seizoenen andere verrassende evenementen verwachten.

More posts