Fortnite: Red de Wereld

Deze game is ontwikkeld en uitgegeven door epic games. Het werd afgelopen 25 juli 2017 uitgebracht met een volledige gratis te spelen. De winkelversie is gepubliceerd door Gearbox-software.

Deze game wordt ondersteund via microtransacties om gamevaluta te kopen, die kan worden gebruikt voor upgrades. Fortnite: Save the World is een gratis te spelen Fortnite-uitbreiding van $ 40 waarin je vecht tegen hordes kaf om V-dollars te verdienen die je kunt uitgeven aan Fortnite: Battle Royale-skins.

MECHANICA:

Save the world heeft meer dingen te ontgrendelen en de meeste hebben een echte impact op een slagveld. Als onderdeel van de strategische component kun je je eigen teamverdedigers, bouwers en specialisten maken die ofwel passief kunnen zijn om je team een ​​boost te geven. Je krijgt toegang tot de ondersteunende karakters als de missie is voltooid van een tijdelijke missie waaraan je hebt deelgenomen.

Red de wereld is een spel waarin je moet vechten met de omgeving. Er zijn twee mogelijkheden van bomen om vooruit te komen:

  • Vaardighedenboom
  • Onderzoeksboom

In het begin zijn veel van deze opties vergrendeld, net als de andere games die je speelt en speelt en maak je voldoende voortgang om die opties te ontgrendelen. Het kan een beetje moeilijk zijn, net als in een typisch spel waar je veel tijd aan hebt besteed om elk onderdeel dat je bouwt te verbeteren.

VERSCHILLENDE KLASSEN IN SAVE THE WORLD

Terwijl je je een weg baant door het spel, kun je nieuwe helden uit verschillende classificaties ontgrendelen. Net als bij andere games maakt het in het begin niet zoveel uit dat je speelt, omdat iedereen kan deelnemen en je gevechten kan opbouwen. Houd er rekening mee dat je altijd moet nadenken over het spel dat bij je klasse en stijl past en het beste bij je tactiek past.

1. Soldaten, dit zijn de personages die het belangrijkste offensief zijn dat je in de koninklijke strijd zult zien. Ze hebben speciale vaardigheden die u kunt activeren om hen te helpen hun rol uit te voeren. Deze soldaten hebben hun speciale krachten om een ​​groot aantal vijanden te beschadigen.

2. Constructeurs die zijn ontworpen voor het bouwen van de beste vestingwerken en die krachtigere vallen en duurzamere constructies kunnen ontwerpen. Ze hebben ook de mogelijkheid om een ​​groot aantal vijanden te besturen.

3. Ninjas is de klasse die de krachtigste aankan en tegelijk schade kan toebrengen aan de machtige vijanden.

4. Buitenlanders zijn de bondgenoten die je helpen buit en schatten te vergaren en je op de hoogte te houden van het oogsten van gereedschappen en voorwerpen die je op het slagveld kunt gebruiken.

More posts