Fortnite: is het de hype waard?

Bent u op zoek naar nieuwe games om uw leven en game-ervaringen te verbeteren? Wil je iets nieuws en spannends? Wat dacht je van een game die je koude rillingen en adrenalinekicks kan bezorgen?

Deze game werd officieel uitgebracht op 17 juli 2017 en bood de gamers en enthousiastelingen een veelbelovende en geweldige game om te spelen. Het is ontwikkeld en gemaakt door Epic Games, een van de beste en bekendste producenten van uitstekende games die levens veel beter en spannender blijft maken.

Avontuur en actie zijn de belangrijkste genres van dit spel, wat de spelers chill en veel meer vastberadenheid geeft om het te voltooien. Het omvat geesten, vampiers, avontuur, underdogs, monsters en buitenbeentjes.

Fortnite: Battle Royale is een game die de moeite, tijd en geld waard is, want het biedt een hoogwaardige en effectieve game-ervaring. Deze game was een van de meest gekochte en besproken games, niet alleen op de online platforms, maar zelfs in internetcafés en winkels over de hele wereld. Het is geschikt voor elke leeftijd van de spelers met zijn fantasie en tactische inspiratie.

De enige vraag die nog in de hoofden van de aspirant en geïnteresseerde spelers zit, is: is het de hype waard?

Fortnite: Battle Royale zorgt voor kwaliteit en effectieve game-ervaring door middel van gameplay, functies en nog veel meer.

Gameplay

Deze game staat in de schijnwerpers als het gaat om de gameplay. Het heeft iets om te laten zien dat geliefd zal zijn bij spelers over de hele wereld. Het pakt een team aan dat wordt gespeeld door de spelers die eerst van een afgelegen eiland werden gestuurd door te springen. Hier moeten de spelers samen met hun personages vechten tegen de vijanden. Ze moeten hun uiterste best doen om de vijanden neer te halen. Er moeten strategieën en technieken worden toegepast om het er aantrekkelijker en gedurfder uit te laten zien.

Ook worden er door de game heel veel wapens en andere dodelijke wapens geleverd die door de spelers kunnen worden gebruikt. Dit spel is echt uniek in zijn soort. Het bereikte miljoenen aankopen, waarbij vooral de tieners over de hele wereld als de meest actieve klanten betrokken zijn.

Prijs

Deze game is verkrijgbaar in de App Store voor een betaalbare prijs van $ 59,99. Miljoenen spelers hadden dit spel al gekocht en geïnstalleerd. Fortnite heeft veel overeenkomsten met PUBG, dat ook een schietspel is. Een daarvan is de mechanica en het idee van het spel. De setting en gameplay zijn ook inbegrepen. Maar bovenal biedt Fortnite op zijn manier nog steeds zijn uniekheid.

Afbeeldingen

Als we het hebben over de graphics van de game, dan heeft Fortnite kwaliteit één. Uitstekende en uitzonderlijke graphics worden geleverd door het spel om de spelers tevreden te stellen. De graphics zijn correct geïnstalleerd en toegepast op het spel zonder slechts een klein of onzichtbaar gebrek. De graphics zijn uitstekend gemaakt, want het drukt de plaats of scène duidelijk uit zonder enige onderbreking in het spel te veroorzaken.

Pluspunten:

1. Uitstekende bediening

2. Heeft PUBG 3 als alternatief

3. Tijdige updates en waarschuwingen om de spelers actief en up-to-date te houden

4. Gratis te spelen spelmodus van Battle Royale

5. Matchmaking is snel

Nadelen

1. Schietmechanisme is ontoereikend

2. Na enkele wedstrijden kan het vermoeiend zijn om middelen te verzamelen en de kaart te doorkruisen.

Fortnite: Battle Royale verdient een plekje in je gamewereld. Deze game biedt effectieve en hoogwaardige ervaringen die de hype en de tijd van de spelers waard zijn.

More posts