Ga aan de slag in League of Legends via deze basishandleiding

Dit spel is erg populair bij iedereen in de online wereld. Laten we beginnen wie deze game heeft gemaakt, wie ondersteunt en wat de mechanismen zijn van het spelen van deze game. Om te beginnen is deze game een snelle competitieve game die snelheid en intensiteit combineert. Deze videogame is ontwikkeld en uitgegeven door Riot Games, een Amerikaanse ontwikkelaar van videogames voor Microsoft Windows en macOS.

League of Legends, meestal uitgebracht in 2009. In populariteit gegroeid met een actieve en uitgebreide fanbase. Dit spel was het meest gespeelde spel in Noord-Amerika en Europa in termen van het aantal uren dat in juli 2012 werd gepubliceerd. In 2014 werd vastgesteld dat 67 miljoen mensen dit per maand gebruiken. Ongeveer 27 miljoen mensen dagelijks en meer 7,5 miljoen gelijktijdig tijdens piekuren waar iedereen vrij is. Door de populariteit van games is het uitgegroeid tot speelgoed, merchandise, accessoires en zelfs kleding en wordt het ook herkend door boeken, muziekvideo's, webverhalen en zelfs documentaires.

Dit spel bestaat uit drie huidige hardloopmodi:

  • Summoners Rift
  • Twisted Three Lines
  • Huilende afgrond

Spelers moesten gemiddeld 20 tot 60 minuten strijden. In elke modus moeten teams samenwerken om de overwinning te behalen en hun vijanden te vernietigen. In alle spelmodi moeten spelers personages besturen die kampioenen worden genoemd, gekozen of toegewezen aan elk slagveld met hun unieke vaardigheden. Net als bij alle andere spellen moet je hier ook op een lager niveau beginnen, totdat je ervaring hebt opgedaan met het verhogen van je niveau tot een maximum van 18, waardoor je nog sterker wordt.

Je zou hier verliezen als je niet gezonder zou worden en riskant zou worden, maar na verloop van tijd zou je teruggaan naar je basis en jezelf tot leven wekken tot er genoeg tijd was. Spelers beginnen ook met minimaal goud tijdens de wedstrijd en kunnen meer verdienen door vijandige spelers te doden of te helpen doden en gebouwen te vernietigen. Het goud dat ze hebben gewonnen, kan in de wedstrijd en op andere manieren worden gebruikt.

Voor alle wedstrijden krijgen spelers beloningen, vooral voor het winnen van games en het opdoen van meer ervaring die in hun account wordt toegepast. Het spelersniveau is een afzonderlijk karakterniveau en een account van niveau 5 zou karakterniveau 1 beginnen aan het begin van het nieuwe spel. Door wedstrijden te spelen en te nivelleren, krijg je 'Blue essence', een valuta die met echt geld kan worden gebruikt om functies te ontgrendelen.

More posts