Gameplay in de creatieve modus van Fortnite

De creatieve modus is een gameplay waarmee spelers kunnen creëren wat ze willen. Dit is een modus waar veel spelers van zowel Battle Royal als Save the World nu ongeveer een jaar om vragen, maar omdat we precies weten waarom het zo lang duurde voordat de epische game het maakte, want dit is zeker enorm.

DE CREATIEVE HUB

Dit is een opvallend kenmerk van een stenen plaat in het midden waar je spawnt en veel rotsen eromheen. Dit is een gebied waar het niet al te spannend is, omdat het een eigen interactief menu heeft. Het echte hoogtepunt van deze game is dat je andere spelers kunt bezoeken en je kunt zien welke creatie ze hebben. Het echte voordeel is dat je het privé kunt inchecken, aangezien je privétoegang hebt gekregen tot elke speler.

EILANDEN

Elke speler krijgt vier velden, elk veld wordt "eilanden" genoemd. Maar dit eiland is vrij uniek voor een gewone Battle Royale. Wanneer je begint, is elk eiland een open gebied dat wordt omringd door bergen met veel kamers om in te bouwen. Je krijgt dus het voorrecht om te bouwen wat je maar wilt totdat je de limiet van het geheugen bereikt. Zodra je het spel wilt verlaten, wordt je voortgang opgeslagen en kun je op elk gewenst moment terugkomen.

MECHANICA

Deze modus is eigenlijk de meest opwindende, als je eenmaal je wens hebt ingebouwd, kun je een hele aangepaste spelmodus rond je kaart maken. Deze spelmodi kunnen overal variëren, omdat dit niet beperkt is tot de manier waarop ze op dit moment aan een Fortnite denken.

Een andere, je zou je kaarten niet kunnen delen, maar het goede is dat je hun creatie kunt zien. Het gebouw zelf wordt een beetje anders behandeld in vergelijking met andere Fortnite-modi. Deze keer heb je dit speciale item dat eruitziet als een mobiele telefoon, waarmee je muren kunt kopiëren, dingen kunt verplaatsen, draaien of verwijderen.

Op de een of andere manier wordt deze tool je vriend bij het maken van structuren vanuit je verlangen, je zou het kunnen kopiëren en dan overal plaatsen en herhalen. Een andere is zogenaamde Prefabs, dit is een menu om te spelen. Deze is absoluut enorm en bevat allerlei soorten gebouwen. Er is eigenlijk een heel scala aan gebouwen die je kunt kopiëren. Dit omvat bepaalde opties in elk type object, waaronder koelkast, boekenplanken, banken en gootstenen. Er is ook een soort muur die deze game biedt. Sp vanaf hier kun je deze structuren het hoofd bieden en eenvoudig je eilanden toevoegen.

More posts