Geheimen om vooruit te komen in League of Legends

In League of Legends is alleen spelen niet genoeg om vooruit te komen in de strijd. Je concurreert niet met jezelf of het systeem, maar je moet de andere personages verslaan die, net als jij, aan de top willen staan. Hier moet je goed kunnen opschieten met andere ervaren spelers, dus zonder de juiste vaardigheden en begrip van hoe dit spel werkt, zul je merken dat je je overweldigd voelt door de lastigste delen van het spel. Voordat je in de echte wereld van LoL duikt, zijn hier enkele richtlijnen om mee te nemen!

Aankoopcontrole en roze afdelingen

De meeste spelers willen een gemakkelijke manier vinden om dingen in het spel te bereiken, of het nu gaat om het verhogen of verbeteren van hun vaardigheden. En dit is soms een van de eenvoudige maar verwaarloosde oplossingen. Aankoopcontrole helpt je de locatie en bewegingen van je vijand te visualiseren. Op die manier kun je snel het beste gebied vinden om jezelf te positioneren om in leven te blijven tot het einde van het spel. Totemafdelingen zijn cruciaal om voordeel te behalen ten opzichte van je tegenstanders.

Blijf bij uw doelstellingen

Aangezien LoL een spel voor teams is, moet je ervoor zorgen dat je met je medespelers communiceert. Gebruik elkaars vaardigheden en sterke punten om efficiënt te werken en je tegenstanders te verslaan. Vertel ze je plannen, en als je hebt gesuggereerd dat dit je groep kan helpen, aarzel dan niet om die strategie te leren.

Verzamel goud of andere items

Sommige spelers onderschatten deze strategie. Maar houd er rekening mee dat het verzamelen van goud en andere items u zal helpen als u nergens op kunt vertrouwen. Als je een goudbonus verdient, krijg je meer middelen en als je eenmaal bent uitgerust met waardevolle items in de zoektocht, heb je iets om naar toe te gaan als dat nodig is.

Kies een kampioen en beheers de mechanismen

Met meer dan 140 tekens om uit te kiezen, hoeft u ze niet allemaal te gebruiken. U hoeft er maar een of twee te selecteren die u regelmatig kunt gebruiken en leren hoe het werkt. Concentreer u op hoe u het kunt stimuleren of hoe u het kunt verbeteren. Ontdek verschillende manieren om zijn vaardigheden aan te passen en zorg ervoor dat je zijn zwakheden en sterke punten ontdekt. Op die manier weet je wanneer het tijd is om aan te vallen en wanneer je voorzichtig moet zijn.

Leer nieuwe trucs van anderen.

Hoewel je denkt dat je de beste speler van het team bent, moet je er rekening mee houden dat je ook enkele strategieën kunt leren als je andere spelers in de gaten houdt. Een van de beste manieren om te leren is door Twitch-streams te bekijken. Begrijp de trucs die je misschien nuttig vindt en probeer ze toe te passen wanneer het jouw tijd is om te vechten.

More posts