Geheimen van Fortnite, onthuld!

Veel spelers hebben Fortnite sinds de lancering in de gaten gehouden. Die nieuwsgierigheid leidt ertoe dat ze enkele van de beste en meest opwindende aspecten van het spel ontdekken, die we hier zullen onthullen!

Fortnite is briljant ontwikkeld als een gratis te spelen Battle Royale-game die je kunt openen op geselecteerde apparaten zoals Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 4, Android, iOS en pc's. Het is een spel tussen 100 spelers die het spel beginnen in een gevechtsbus. Dat betekent dat ze uit het vliegende vliegtuig moeten vallen en alleen een houweel mee moeten nemen. Als ze eenmaal succesvol zijn geland, moeten ze vechten om te overleven terwijl de speelruimte langzaam kleiner wordt, waardoor de mensen erin gedwongen worden om te vechten. Je moet jezelf uitrusten met de benodigde wapens en uitrusting door ze op de kaart te vinden.

Als de speler met iemand vecht of zichzelf verdedigt met een houweel, moet hij ook bouwmaterialen verzamelen van de objecten overal op de kaart. Het zal hem in staat stellen zijn eigen muren en platforms te vestigen. Gelukkig kan Fortnite: Battle Royale gratis op verschillende apparaten worden gedownload. Het betekent echter niet dat het helemaal gratis is. Je moet betaalde pakketten kopen, zodat je in aanmerking komt voor meer cosmetische items.

Daarnaast spelen V-Bucks ook een belangrijke rol in Fortnite. Het is de premiumvaluta die je kunt gebruiken om cosmetische items in de Item Shop te kopen. Je koopt verschillende items, variërend van glider skins, pickaxe tools en character skins. De aanbiedingen worden regelmatig bijgewerkt, dus u moet zeker het item dat u wilt bemachtigen in de gaten houden. Houd er rekening mee dat één V-buck gelijk is aan een cent. Het minste dat u kunt kopen, is 500, wat $ 4,99 kost.

Spelers kunnen op elk moment kostuums kopen met V-Bucks. Sommige skins zijn ook beschikbaar en kunnen worden verdiend met Free Pass of Battle Pass; je moet echter uitdagingen voltooien. De winkel heeft elke dag of elk inhoudsseizoen verschillende cycli, wat betekent dat sommige van je favoriete skins mogelijk niet altijd beschikbaar zijn, of je het nu wilt kopen of een uitdaging wilt aangaan om het te winnen.

Soms zijn er heel speciale skins met een uitzonderlijke uitstraling beschikbaar en inbegrepen in een premium prijs. Een die echt je aandacht zou trekken, is de ravenhuid, omdat deze zeer gedetailleerd is ontworpen. Het verschijnt slechts voor een beperkte tijd en werd verkocht voor $ 20. Sinds zijn laatste verschijning heeft Epic het niet meer beschikbaar gemaakt. Dus als je geïnteresseerd bent in deze skin, moet je af en toe in de winkel kijken.

More posts