Geruchten dat KennyS G2 Esports verlaat

KennyS is eigenlijk verwijderd uit de G2-selectie na vier jaar in de actieve line-up te hebben gestaan. Dit gebeurde omdat het team de laatste tijd behoorlijk teleurstellende resultaten had.

 

In zijn plaats, je gaat JaCkz zien; hij keert terug na drie maanden op de G2-bank te hebben gezeten. Met het vertrek van de primaire AWP-speler wordt Niko een hybride Rifler en AWP-mengeling. Deze overgang is bedoeld om JaCkz een plaats te geven binnen het team.

 

The Nitty Gritty< /span>

 

Kenny Schrub, bekend in de gamingwereld, aangezien KennyS officieel is opgenomen in de actieve line-up (CS:GO) van G2 Esports. In zijn plaats zie je Audric Jug, ook bekend als JaCkz. Hij zat onlangs drie maanden op de bank en neemt nu de plek van KennyS in. Daarmee kan KennyS deze tijd gebruiken om met verschillende organisaties andere opties te verkennen.

 

Er was een open AWP-rol voor het G2-team. Nikola Kovac (Niko) gaat over naar een hybride rol van Rifler en AWP. Daarom zal G2 geen speciale AWP-speler in zijn actieve line-up hebben. Gaat dit problemen opleveren? We weten het niet zeker.

 

Deze stap kwam goed nadat het team vrij matige resultaten had en een hoge prestatiedaling. Dat was nadat ze in het laatste deel van 2020 Niko van Faze hadden overgenomen en vervolgens in december JaCkz op de bank hadden gezet.

 

Tot ziens KennyS

 

G2 heeft onlangs aangekondigd dat de oude AWPer zal in toekomstige wedstrijden niet langer in het CS:GO-team spelen. Hoewel KennyS later misschien terugkomt, is dit onzeker. Uiteindelijk werd de Franse AWP-speler naar de bank verplaatst nadat het team gedurende het seizoen 2020 behoorlijk slechte resultaten had behaald.

 

Hoewel ze het goed deden in november schoof het team in februari van dit jaar langzaam terug naar de achtste positie.

 

Wat de coach zegt

 

De hoofdcoach voor G2 is Damien Marce (MaLeK). Hij had een paar dingen te zeggen over de beslissing om KennyS op de bank te zetten. Hoewel hij denkt dat KennyS een steunpilaar is voor het G2-team en een legende, vindt hij dat de AWPer een nieuw thuis moet zoeken. Iedereen wil dat KennyS aan de top blijft, en dat gebeurt op dit moment niet voor G2. Andere teamleden uitten dezelfde gevoelens.

 

We zijn er zeker van dat ze willen dat KennyS slaagt, maar we vragen ons ook af waarom ze zo drastisch te werk zijn gegaan. Ze zullen ongetwijfeld uit deze malaise komen, maar ze kunnen KennyS misschien niet terugbrengen.

More posts
12 maart 2022

OPROEP (COD): MOBIEL

Call of Duty: Mobile is een online game die is ontwikkeld door Timi Studios en werd uitgebracht op 1 oktober 2019. Het is een van de uitstekende mobiele games die werd gehyped en de opwinding van onli...
Read more