Geteste en bewezen strategieën om uw prestaties bij Counterstrike te verbeteren: GO

Verschillende professionele spelers van de CS:GO werden geen experts zonder te oefenen of moeilijkheden te ondervinden toen ze beginners waren. Niemand kan CS:GO spelen en de beste speler worden voor slechts één nacht. Het kost tijd en doorzettingsvermogen om het klassement van de ervaren spelers die we tegenwoordig hebben te bereiken of te overtreffen. Bekijk deze tips die de meeste ervaren spelers hebben gedaan toen ze net begonnen met het proces van CS:GO te leren.

Concurreren met spelers die beter spelen dan jij.

Het is een uitstekende manier om uitgedaagd te worden en tegelijkertijd enkele technieken van hen te leren. Hoewel je verwacht dat je zult verliezen als je met mensen speelt die beter zijn dan jij, is een voordeel dat je kunt krijgen zelfdiscipline. Het geeft je een natuurlijk gevoel dat je moet concurreren en ze moet overtreffen. Laat het je oefenterrein zijn om het beste in jou tot uitdrukking te brengen.

Beheers de wapens van hoog kaliber.

Tijdens het spelen moet je verschillende soorten wapens gebruiken om je vijand neer te schieten. Daarom is het essentieel om ze allemaal te leren voordat je aan de echte wedstrijd begint. Aan de terroristische kant moet je de AK-47 gebruiken, terwijl je aan de CT-kant misschien de M4A1-S of M4A4 nodig hebt. Aan de andere kant, als je de AWP-rol speelt, heb je misschien de AWPer nodig. Mogelijk moet je ook andere soorten wapens leren met speciale functies zodra je de geavanceerde rangen hebt bereikt.

Ontdek de ommekeer in de CS-economie.

Geld is ook iets waar je rekening mee moet houden bij het spelen van CS:GO. Of je nu wint of verliest, je krijgt nog steeds wat geld. Maar natuurlijk moet het grotere bedrag naar het winnende team gaan. Om het management effectiever te maken, moet je ervoor zorgen dat je team genoeg geld heeft zodra de eerste ronde is begonnen. Het zal de andere leden in staat stellen zichzelf uit te rusten met de juiste uitrusting wanneer dat nodig is.

Coördineer goed met uw team.

Aangezien CS:GO een multiplayer-gameplay is, moet ieder van jullie rekening houden met de rol en status van je leden voordat je een beslissing neemt, zoals het kopen van een wapen. Stel dat een van jullie al een hoogwerker heeft, dat betekent dat je een andere moet aanschaffen. Als je denkt dat een van je teamgenoten niet genoeg geld heeft maar hij een wapen moet kopen, kun je meerdere wapens kopen als je genoeg geld hebt, geef er dan een aan hem.

More posts