Gids om de wereld te redden in Fortnite

< u>Vandaag delen we een beginnershandleiding voor Fortnite: Save the World. Zo kun je sneller aan de slag. Het is een beetje overweldigend als je net begint, dus deze tips zouden moeten helpen!

 

< u>1. Voltooi de zelfstudie

 

< u>Ja, de tutorial is saai. Toch is het de moeite waard om het te doen. De vragen helpen je ervoor te zorgen dat je vooruitgang boekt en de beste functies en mogelijkheden te ontgrendelen die er zijn. Als je je in het spel stort omdat je met anderen wilt spelen, kan dit je later uiteindelijk vertragen.

 

< u>2. Bespaar power-ups en XP-boosts

 

< u>In het begin krijg je waarschijnlijk weinig XP per spel. Je zult in het begin waarschijnlijk 10 procent van 5.000 XP zien, maar als je twee of drie games op je gordel krijgt, verdien je misschien meer dan dat. Wacht tot je er een paar hebt gespeeld voordat je je XP-boosts gebruikt.

 

< u>Geef de teamgenoot alleen boosts aan mensen die je onderweg helpen. Je zult later ontdekken dat de Storm Shield-verdediging niet zo geweldig is. Als mensen aardig genoeg zijn om te helpen, is de beste wederkerigheid om die team-XP-boost te activeren.

 

< u>3. Upgrade wapens niet te snel

 

< u>Het upgraden van het wapenschema maakt het krachtiger, maar je moet de juiste crafting-ingrediënten hebben om het te maken. Soms kun je ze pas later vinden, dus je bevindt je nu in een positie waar het wapen te krachtig is voor jouw niveau. Je kunt de componenten om het te maken pas kopen als je verder bent. Een tip hier is om een ​​paar wapens te upgraden om ze langzaam te upgraden terwijl je vordert.

 

< u>4. Ga langzaam in missies

 

< u>Spelers krijgen een bonus als ze hun missies in minder dan twee dagen voltooien. Zelfs als je langzaam gaat, is dit doelwit gemakkelijk te raken. Toch krijg je bonussen door extra tijd te besteden en het goed te doen. Neem de tijd om eerst voorraden en middelen te vinden om zeldzame en waardevolle te krijgen.

 

< u>5. Zoek schatkisten

 

< u>Schatkisten zijn handig omdat ze waardevolle voorwerpen bevatten, zoals vallen en wapens. Op elke kaart verschijnen willekeurige schatkisten. Zodra je het hebt gevonden, missen de andere spelers. Luister naar het engelachtige aurageluid wanneer kisten in de buurt zijn. Ze kunnen verborgen zijn op zolders en kelders. Breek de muren af ​​als je het geluid hoort!

 

< u>6. Test heldenklassen

 

< u>Soldaat is de beste klasse voor nieuwe gamers. Het is een sterke in het spel, en het is de moeite waard om dit in de heldenlijst te hebben. Constructeurs bouwen sneller en buitenstaanders ruimen sneller op. Probeer verschillende uit om te zien wat je het leukst vindt.

 

< u>7. De dood is niet permanent

 

< u>Hoewel de dood duurzaamheid kan kosten, is het niet permanent. Pak een held op die je leuk vindt en bouw hem op, zelfs als hij doodgaat.

 

< u>8. Kleine rugzak

 

< u>Voorraadruimte in de Fortnite-game is beperkt. Heb niet veel versies van hetzelfde wapen. Recycle ze door de inventaris te openen en op die recycleknop te drukken. Je krijgt ook wat middelen om dat te doen.

 

< u>9. Besteed Talent Tree-punten

 

< u>Je kunt een talentenboom niet respecteren. De beslissing die je dan neemt, is met jou voor het spel. Er zijn in het begin niet veel opties, maar dingen vertakken zich en je kunt niet alles kopen. Ontdek welk type held je wilt zijn en ga daarvoor.

 

< u>Conclusie

 

< u>We hopen dat deze gids om de wereld in Fortnite te redden je heeft geholpen. Neem de tijd, doe onderzoek en je zou veel plezier moeten hebben.

More posts