HS - De meest beruchte decks in de geschiedenis van Hearthstone

Het spelen van Hearthstone is een leuke manier om je tijd door te brengen, vooral als je geniet van verzamelkaartspellen met bekende personages. De online game bestaat al jaren, en als je al sinds het begin speelt, zul je vast en zeker af en toe een aantal memorabele decks zien. Dat is waar we nu naar gaan kijken. De volgende decks worden als berucht beschouwd in de Hearthstone-gemeenschap. Ze hebben een enorme impact gemaakt tijdens het spelen, en er is geen twijfel over waarom.

Wonder schurk

Miracle Rogue is een deck dat al een tijdje bestaat. Toen Hearthstone in Beta was, werd dit kaartspel snel en furieus gespeeld. Nu is het niet zo populair, maar wees niet verbaasd als het een comeback maakt. Het staat bekend om de Gadetzan Auctioneer-kaart en een paar spreuken. Het zorgt ervoor dat het spel meer grip krijgt, wat bijna altijd resulteerde in een overwinning.

Gevlamd gezichtsloos

Dit deck kan je letterlijk de adem benemen. Je krijgt 7/7 minion voor vier mana, wat gewoon ongehoord is. Het lijdt geen twijfel dat dit de reden is waarom velen het kaartspel spelen als ze het hebben. Ja, misschien moet je er wat van je mana-kristallen voor overbelasten, maar de beslissing om dit te doen is de moeite waard.

Heer Jaraxxus

Lord Jaraxxus beveelt het bord wanneer hij verschijnt. Het is een unieke kaart die geen ander heeft mogen bezitten. Lord Jaraxxus veranderde je in een compleet andere held, wat betekende dat je nieuwe functies had die je konden helpen je wedstrijd af te sluiten op een nieuwe manier die niet mogelijk was voordat hij op het toneel verscheen. Met deze kaart in de stapel wist de persoon aan de andere kant van het bord dat het voordeel niet bij hem lag.

Mech Mage

Mech Mage is een bekend deck dat bekendheid verwierf in Hearthstone. Het kostte niet veel om aan te schaffen, waardoor bijna elke fan de kaarten kon spelen. Bij Mech Mage was het de bedoeling om alle kaarten in het kaartspel één voor één te gebruiken. Ja, het is makkelijker gezegd dan gedaan, maar je zou kunnen winnen als het goed werd gespeeld. Dit deck bevatte Ragnaros de Vuurheer en Archmage Antonidas.

Sinds de bètaperiode heeft Hearthstone een aanhang verzameld die door de jaren heen loyaal is gebleven. Er is hier een geschiedenis die voortleeft door mond-tot-mondreclame en gameplay. Deze beruchte decks dragen alleen maar bij aan de rijke en vermakelijke geschiedenis.

More posts
12 maart 2022

Top 2 helden in DOTA 2

Bij het spelen van een online game zijn verschillende personages, avatars of helden betrokken. Al deze bieden de spelers een uitzonderlijke spelervaring. Een van de beste online games die helden en pe...
Read more