HS - Hearthstone: wat is overkill?

Overkill is iets waar alle Hearthstone-spelers van moeten profiteren. Het is bedoeld om buitengewone vernietiging uit te delen wanneer het wordt gespeeld. Het is in het belang van de gamer om het te gebruiken wanneer ze kunnen als ze willen winnen! De chaos en haast om op te laden die het creëert, kan voor beide kanten behoorlijk verbluffend zijn. Overkill voegt een complexiteit toe aan Hearthstone die misschien nodig is om zijn volgers te behouden en ook nieuwe fans te krijgen. Het is best verbazingwekkend om te zien.

Rastakhans gerommel

Overkill wordt geactiveerd wanneer je een personage of minion vernietigt door overmatige schade uit te delen door het gebruik van een trefwoord. Het hangt af van de kaart die wordt gebruikt, maar je kunt er ook bonussen mee winnen. Deze verschillen per omstandigheid. Het gebruik van Overkill werd voor het eerst gezien in de uitbreiding genaamd Rastakhan's Rumble. Het zoekwoord is bedoeld om het arena-thema te laten zien dat in deze uitbreiding te zien is.

Om Overkill te krijgen, heb je minimaal één punt extra schade nodig om de effecten te krijgen. Als je bijvoorbeeld een aanvalswapen van een bepaald aantal en Overkill hebt, kun je een minion met minder gezondheid doden om het te activeren. Afhankelijk van de kaart en de omstandigheden creëert het een positief fall-out-effect voor de gelukkige gebruiker.

Specifieke regels

Het kan alleen werken als het jouw beurt is en kan er niet in worden geruild. Let dus goed op uw kaarten, want bestelling heeft de hoogste prioriteit. In Rastakhan's Rumble zijn er 14 kaarten die dit effect hebben. Je kunt zien wat ze zijn via de Crafting-pagina.

Als je deze kaarten verstandig gebruikt, heb je absoluut een enorm voordeel ten opzichte van je tegenstander. Het kan een spel in uw voordeel beëindigen met slechts één gebruik ervan. Het duurt even voordat je volledig begrijpt hoe en wanneer je het moet gebruiken, zoals te zien is op sommige Hearthstone-communityboards. Het is moeilijk om impactvolle zoekwoorden te vinden, maar het is geweldig om Overkill in actie te zien als je het eenmaal onder de knie hebt.

Het gebruik van Overkill is bedoeld om meer lagen toe te voegen aan hoe je het spel speelt in plaats van aan het bord. Het is bedoeld voor jou om je slimheid te gebruiken om een ​​nieuwe strategie te bedenken om te vernietigen en te winnen. Het is zeldzaam om dit voordeel te hebben, en wanneer het je pad kruist, moet je het nemen.

More posts