HS - Is Hearthstone betalen om te winnen?

Hearthstone is een uniek online kaartspel dat de Warcraft-serie als achtergrond gebruikt. Het gebruikt dezelfde personages en componenten uit de serie en gebruikt ze in de kaartspellen. De gelijkspel tussen beide games heeft veel fans verzameld die het leuk vinden om beide te spelen. Hoewel Hearthstone intrigerend is, is er een kleine controverse die het omringt die begon bij andere gamers en hun kijk op het spel. Velen denken dat je je moet inkopen om het spel te winnen.

Kaarten verkopen

Is Hearthstone echt betaald om te winnen? Een deel van het argument ligt in het feit dat het spel echte kaarten voor geld verkoopt. Als je deze Hearthstone-kaarten koopt, kun je een enorme hoeveelheid power decks krijgen die je kunnen helpen om het spel te winnen. Degenen die niet voor kaarten willen betalen of het zich niet kunnen veroorloven, worden gemakkelijk overreden door de spelers die ervoor hebben gekozen hun geld aan het spel uit te geven.

Er zijn echter manieren om gratis kaarten te verkrijgen. Voor degenen die het er niet mee eens zijn dat Hearthstone betaald moet worden om te winnen, beweren ze dat het niet nodig is om contant geld te verdienen om door te gaan in de spellen. Sommige kaarten die je gratis kunt krijgen, zijn zelfs nodig om te winnen en door te gaan naar de volgende uitbreiding.

Uw manier verdienen

Hoewel dit voor sommige uitbreidingen het geval kan zijn, helpt het nog steeds niet voor degenen die specifieke, moeilijk te vinden kaarten nodig hebben die je echt alleen ziet als je het geld uitgeeft. Het duurt ook even voordat je genoeg goud hebt verdiend om de goede kaarten te krijgen die je nodig hebt om te rangschikken en verder te gaan.

Geluk is niet in uw voordeel als u ervoor kiest om geen geld uit te geven bij het spelen van Hearthstone. Terwijl de makers beweren dat het een gratis online kaartspel is, is het echte probleem hoe ver je kunt komen zonder dit te doen. Het is duidelijk dat hoe meer geld er wordt besteed aan het verwerven van uw kaartspel, hoe beter u af bent. Het is veel gemakkelijker om te rangschikken in het spel en je hoeft niet te wachten om genoeg goud te verdienen om een ​​kaart te krijgen die je al dan niet nodig hebt om door te gaan naar de volgende uitbreiding.

Bepaal zelf of het de moeite waard is om voor je kaarten te betalen. Als je een die-hard Hearthstone-fan bent, lijkt het erop dat betalen om te winnen de beste keuze is.

More posts