Handige trucs op Overwatch

Overwatch is een opwindend videogame die in korte tijd zijn populariteit heeft vergroot. In slechts een paar maanden tijd kreeg deze game enorme fans en miljoen spelers. Blizzard is de uitgever en eigenaar van deze videogame.

In verband daarmee , deze specifieke game heeft squadrongevechten die zijn samengesteld uit twee teams met elk zes helden. Alle helden in het spel hebben hun unieke vaardigheden en speelstijlen. Je hebt een enorm vaardigheidsniveau nodig om competitieve rondes te houden.

Met spelers die er zijn , worden verschillende strategieën, technieken, trucs en tips vastgesteld door de gamegemeenschap direct na de release van de game. Het feit dat de helden hun eigen capaciteiten hebben, is de reden waarom spelers proberen een unieke benadering van dit spel te maken. We hebben een compilatie gemaakt van enkele trucs om je te helpen verbeteren en winnen in Overwatch.

  • Als je Overwatch speelt, moet je begrijpen dat het spel niet alleen gaat over het doden van je tegenstander . Dit heeft veel nodig om te winnen. Het gaat niet alleen om snelle en trillende duimen. Dit type spel vereist tactiek, teamwerk en het bepalen van de omstandigheden om je heen om te voorkomen dat je je tegenstander neerschiet en wegrent.

 

  • De volgende belangrijke truc die je moet leren, is bepalen welke rol je wilt spelen met tijdens het spel. Als het je interesse is om je vijanden overal te doden, moet je een aanstootgevend personage kiezen. Aan de andere kant, als je de positie van je vijand wilt controleren, of als je wat snipvaardigheden wilt leren, dan is tankklasse je beste optie. Ten slotte, als je in de strijd wilt blijven en je teamgenoten wilt helpen genezen en ondersteunen, is de ondersteuningsklasse iets voor jou.

 

  • Klassen en helden delen verschillende vaardigheden en capaciteiten. Er zijn specifieke personages die in staat zijn de kaart in het spel te begrijpen en de kenmerken van de held kunnen bepalen, of ze nu vriendelijk zijn of gewoon in het spel willen springen. Soldier:76 is de beste speler voor deze taak. Het goede hier is dat terwijl de held het team helpt, je tegelijkertijd ook de mechanica in het spel leert. Als je tank of ondersteuning allebei niet beschikbaar is, moet je Kill Feed gebruiken, vooral als je goed op de hoogte bent van je manier van spelen. Hoewel Kill Feed vaak wordt onderschat, is dit een handige tool die je kunt hebben.

 

  • Als je eenmaal deelneemt aan Overwatch League, moet je begrijpen dat niet alles afhangt van het gezichtstempo of niet bij het inlopen van de wedstrijd. Je tempo telt niet; het belangrijkste is de tactiek die je gebruikt. Je zult gemakkelijk enorme schade oplopen als je de tegenstander blijft aanvallen zonder krachtige trucs te plannen.

 

  • Ten slotte, als je doel is om grip te krijgen op de competitieve spelmodus en je wilt levelen stoppen is tijdens een spel nooit een optie. Wat je moet doen, is je aan het spel houden, wat de uitkomst ook zal zijn.
More posts