Hearthstone: Tips for Beginners

Hearthstone wordt beschouwd als de beste turn-based kaartspellen voor verzamelaars op Windows, iOS en Android. Deze uitstekende game is voornamelijk gebaseerd op de Warcraft-franchise die gaat over een kaartspel met de epische multiplayer. In 2018 hebben de Blizzard 100 miljoen spelers gevierd die lid zijn geworden van de taverne van Hearthstone. Bovendien heeft Hearthstone door veel spelers gekozen als de beste mobiele gaming, omdat het kan worden gedownload op de verschillende mobiele apparaten zoals iOS en Android vanaf de iTunes- en Google Play-pagina's.

Hearthstone biedt spelers verschillende spelmodi die ze kunnen spelen. De primaire modus voor multiplayer van de Hearthstone is de gerangschikte. In deze modus zullen spelers uitdagingen hebben bij het beklimmen van de ranglijst van de Hearthstone. Deze rangorde heeft een totaal van 50. Dus, voor spelers om hun rangorde te krijgen, zijn hier enkele tips die ze in gedachten moeten houden:

 • Voeg de lage mana-kaarten toe voor ongeveer zeven of acht kaarten in de stapel.

Het is om ervoor te zorgen dat spelers niet achterop raken terwijl ze aan het begin van hun beurt zijn. Meestal zorgt het opnemen van zeven of acht lage mana-kaarten ervoor dat spelers een paar kaarten kunnen gebruiken terwijl ze hun eerste drie spelen in elke wedstrijd spelen. Als spelers echter minder dan vijf manakaarten in hun stapel hebben, hebben ze een korte optie aan het begin van hun wedstrijd. Hierdoor kunnen hun tegenstanders drie minions aan het bord toevoegen voordat de speler hun enkele minion-kaart heeft gespeeld. Het zorgt er alleen maar voor dat de spelers hun spel hebben ingehaald.

 • Voeg kaarten toe die de handlanger van de tegenstander kunnen uitschakelen aan de stapel.

Kaarten die een gerichte specifieke minion snel kunnen vernietigen, kunnen een aanzienlijke waarde opleveren. De Hearthstone heeft veel kaarten die spelers kunnen gebruiken om een ​​gerichte minion te vernietigen of om zijn gezondheid met minstens één te verminderen. Spelers moeten die kaarten beschouwen als een goede die ze in hun hand kunnen hebben om die hoge handlangers van mana onmiddellijk weg te vagen. Het is een must voor spelers om alleen kaarten toe te voegen die nuttig zijn en hen kunnen helpen bij het uitroeien van die handlangers die meer aanvalswaarden hebben.

Dit is de lijst met enkele waardige kaarten die de spelers zullen helpen:

 1. Naturaliseren
 2. Vermoord
 3. Schapen
 4. Uitvoeren
 5. Schaduwwereld
 6. Siphon Soul
 7. Hunters Mark
 8. Demonbolt
 9. Big Game Hunter
 • Maak de kaarten die niet gebruikt worden onontkoombaar.

Hearthstone biedt geen tutorial-achtige andere games. Dit betekent dat Hearthstone de beginners niet vertelt dat ze de Legendary, Rare, Common en Epic-kaarten kunnen verwijderen die de spelers niet nodig hebben bij het verzamelen van het Arcane Dust. Veel spelers kunnen 5 Arcane Dust-kaarten ontgoochelen en ze kunnen nieuwe kaarten maken voor minstens 40 Arcane Dust-kaarten. In Mijn verzameling kunnen de spelers op de knop voor het maken van kaarten klikken om kaarten te maken of te ontgoochelen.

De meeste beginners van Hearthstone moeten verder kijken naar de details van het spel. Op deze manier kan het ervoor zorgen dat ze hun doelen bereiken en hun ranglijst bereiken. Als je een beginner bent in het spelen van het Hearthstone-spel, moet je deze tips volgen en het spel niet opgeven.

More posts