Hearthstone-helden die een poging verdienen

Als je je afvraagt ​​over de helden met speciale krachten in Hearthstone, dan ben je hier op de juiste pagina. Het is van cruciaal belang om ze allemaal te ontmoeten, zodat je weet welke van hen je enorm kan helpen als je klaar bent voor de strijd!

Rexxar heeft een van de unieke kenmerken en kwaliteiten onder de Hearthstone-helden. Hij houdt van muziek, die zijn kracht naar een hoger niveau kan tillen. Voor de oren van dit beest is er niets zoeter dan het geluid van zijn volgelingen die hun prooi verslaan. Hij heeft destructieve buffs die een stille minion kunnen veranderen in een angstaanjagend moordend beest. Zijn beesten brengen hem de doelen en hij zal niets in leven laten!

Uther Lightbringer, een andere held die we in de gaten hebben gehouden, is in staat je te versterken of zelfs te genezen. Hij heeft verschillende versterkingen die hem nog sterker kunnen maken. Gebruik hem om een ​​minion te verzwakken, ongeacht zijn sterkte. Zijn onbeperkte voorraad Zilveren Hand stelt hem in staat meer volgelingen te rekruteren om hem de hele tijd te ondersteunen.

Als je gedroomd hebt om Garrosh Hellscream te hebben, dan moet je weten dat je nooit ongelijk krijgt als je hem hebt. Hij is een van de meest formidabele beesten die is uitgerust met oorlogsbijlen die hij kan gebruiken om bloeddorstige volgelingen naar de tafel te brengen. Hij is in staat om enorme schade aan te pakken, ongeacht hoe sterk deze is.

Malfurion Stormrage is niet alleen een uniek beest, maar hij is ook de perfecte keuze als je een veelzijdige held nodig hebt. Sommige van zijn spreuken hebben dubbele effecten om de tegenstander te verslaan. Zijn volgelingen kunnen zelfs in een andere vorm veranderen om op te gaan in de atmosfeer. Gebruik hem en hij zal snel mana genereren of enorme schade toebrengen aan zijn vijanden.

Gul'dan is een demonisch personage dat krachtige schade aanricht. Hij heeft toegang tot een overvloed aan demonische handlangers die je ook kunnen helpen bij het verkrijgen van kaartvoordeel zodat je het spel beter kunt spelen. Zijn heldenkracht is wat je nodig hebt als je een vernietigbare vijand wilt worden.

Vergeet natuurlijk Thrall niet als je held! Zijn kaartspel bestaat uit diverse buffs, helende spreuken, schadespreuken en moeilijk te verslaan minions die de wereld van je vijanden op zijn kop kunnen zetten. Hij heeft dat verrassende effect dat de tegenstanders ervan kan weerhouden zich te concentreren op hun strategieën. Gebruik al deze kwaliteiten als je een voordeel in het spel wilt.

More posts