Het beste wapen in Apex Legends

Apex Legends is de thuisbasis van een hele reeks verschillende loden slingerende vijanden die je kunt doden. Als u deze goodies kent, en hoe goed ze allemaal zijn, kan het verschil uitmaken of u uw games wint en nooit verder komt dan de top 15. 

Het moet gezegd worden, een goede vakman geeft nooit de schuld aan zijn gereedschap, en hetzelfde moet gezegd worden voor Apex Legends. Een ervaren speler kan elk wapen laten werken en kan absoluut domineren met wapens van een hoger niveau, terwijl een zwakke speler het hoe dan ook moeilijk zal hebben.

Houd dat in gedachten, er zijn in het bijzonder twee wapens die we aanraden om elke game te proberen te bemachtigen. Natuurlijk hangt het allemaal af van je speelstijl, en we houden van agressief, dus misschien werkt het niet voor jou, maar we hebben tot nu toe succes met ze gevonden.

R-301 karabijn

De R-301-karabijn speelt meer als een machinepistool dan als een aanvalsgeweer, ondanks dat het een karabijn wordt genoemd. Er is één competitieve vergelijking te maken met dit wapen. Als je ooit CoD Advanced Warfare hebt gespeeld, lijkt het griezelig veel op de ASM-1 en lijkt het ook zo.

Dat is een goede zaak. Het pistool heeft laserprecisie-nauwkeurigheid en geeft praktisch geen terugslag wanneer het is uitgedost met hulpstukken. Het heeft een goed ijzeren zicht, hoewel het wordt aanbevolen om een ​​holografisch beeld te krijgen. Het heeft veel schade, zelfs op afstand, maar zonder uitgebreide magazijnen, zul je merken dat je moet herladen voordat je een vijand hebt uitgeschakeld. Geef daarom prioriteit aan uitgebreide magazijnen als je dit pistool gebruikt.

Het heeft een uitstekende hoge vuursnelheid en uitstekende mobiliteit. Zoals we al zeiden, speelt het als een machinepistool en geeft het de voorkeur aan vuurgevechten op middellange tot korte afstand. Wraith- en Revenant-spelers zouden zich hier meteen thuis moeten voelen als ze gewend zijn om in de gezichten van de vijand op te staan. Het is echter niet geweldig voor super QQC, want het zal duidelijk nog steeds worden verslagen door een verstikte vredeshandhaver of een mastiff.

Wingman

Iedereen en hun oma kennen de wingman. Het domineerde het spel toen het voor het eerst uitkwam, en ondanks dat het het slachtoffer is van een aantal nerfs, blijft het nog steeds op de top van de berg.

De wingman is een meer gespecialiseerd wapen dan de R-301, het is beter voor lange afstanden, maar een machine van een geweer op elk bereik. Het punt is dat je je schoten moet raken. Je munitie is beperkt, vooral zonder uitgebreide magazijnen. Als je niet de beste schutter bent, zul je niet veel succes hebben met dit wapen.

De wingman geeft de voorkeur aan ervaren spelers, vooral als je de schedelpiercer erop slaat, waar hij mogelijk twee keer kan schieten. een vijand als je ze in het hoofd raakt, en beloont degenen die gewend zijn om headshots te maken.

Nawoord

Natuurlijk zijn er een miljoen en één andere wapens die het waard zijn om te gebruiken. De vredeshandhaver, de mastiff, de L-Star. Ze zijn allemaal de moeite waard om te gebruiken als je ze vindt, maar in termen van algemene bruikbaarheid raden we de R-301 elke keer aan, gecombineerd met een mastiff of een wingman, afhankelijk van of de ring een gebied binnen bereik nadert, of dichtbij.

More posts