Hoe boosten u ten goede kan komen in Overwatch

Boosting is een uitdrukking die in Esports wordt gebruikt om een ​​specifieke service te beschrijven die door verschillende bedrijven online wordt aangeboden.

Het is controversieel en is zelfs verboden in de servicevoorwaarden van veel games. Het kan echter enorm voordelig voor u zijn.

Nu is het niet voor iedereen weggelegd, sommige mensen kunnen de service misschien niet betalen, anderen zijn het niet eens met de moraal ervan, maar hoe dan ook, iedereen heeft er iets bij te winnen door hun account een boost te geven.

Wat is nu eigenlijk boosten?

Wat is boosten?

Boosting is wanneer een speler speelt op een account waarvan hij niet de eigenaar is met de bedoeling dat account hoger te rangschikken. Vaak aangeboden als een service in ruil voor contant geld.

Dus waarom zou je iemand betalen om op je account te spelen? Nou, boosters zijn vaak ongelooflijk bekwame spelers, met enorme persoonlijke winst- en verliesrecords en rangen. Ze brengen dat vaardigheidsniveau dus naar uw account en kunnen u vaak een hogere rang geven dan u alleen zou kunnen bereiken.

Het mooie van deze services is dat ze volledig aanpasbaar zijn. Je kunt precies kiezen naar welke rang je je account wilt verhogen, om ervoor te zorgen dat je niet te ver uit je comfortzone wordt geduwd.

Dit transformeert boosten als een simpele manier om een ​​hoog gerangschikt account te hebben, naar een methode voor spelers om enorme hoeveelheden tijd te besparen.

Als je studeert, werkt of anderszins vaak ongesteld bent, dan weet je hoe moeilijk het is om een ​​competitief gerangschikt account te behouden terwijl je met andere verantwoordelijkheden jongleert. Door te boosten kun je dat allemaal achterwege laten.

Je kunt boosting kopen om te komen waar je normaal gesproken sowieso zou worden gerangschikt, zodat je meteen naar huis kunt gaan en meteen de concurrentie aangaat, in plaats van je een weg te banen door de noob-rangen.

Het kan spelers van een lager niveau ook de kans bieden om enkele van de hoge seizoensbeloningen te verdienen die ze anders niet zouden krijgen.

Deze spelers moeten echter oppassen dat ze hun account niet te hoog opdrijven en dan beginnen met spelen. Alsof ze een account met de hoogste rang hebben en niet de vaardigheid hebben om dat te verantwoorden, dan raken hun rang, winst/verlies-ratio, kill/death-ratio en moreel op.

Boosting kan je ook een manier bieden om Overwatch te spelen met een aantal van je ervaren vrienden. Je kunt niet spelen met teamgenoten die te hoog boven je rang staan. Dit betekent dat nieuwe spelers om te beginnen niet kunnen spelen met de vrienden die hen mogelijk in het spel hebben gebracht.

Boosting geeft spelers een manier om dit te omzeilen, waardoor ze hun accounts net binnen handbereik van elkaar kunnen pushen.

Hopelijk heeft dit u een idee gegeven van enkele dingen die u kunt winnen door uw account een boost te geven. Hoewel het misschien een controversiële dienst is, bestaat er geen twijfel over het nut ervan.

Je kunt op verschillende plaatsen boostingservices kopen en de meeste gebruiken dezelfde prijsstructuur. Zorg er wel voor dat je niet te hoog gaat met de rang die je koopt, en je zou goed moeten zijn om te gaan!

More posts