Hoe in leven te blijven in PUBG

PUBG is een van de meest populaire spellen van vandaag, met miljoenen spelers van over de hele wereld die dit online spel spelen. Maar net als bij andere online games die er zijn, heb je enkele technieken nodig om in leven te blijven en het spel te winnen. Als je op zoek bent naar Battleground-tips om in leven te houden, dan ben je hier aan het juiste adres. We geven je enkele van de zeldzaamste maar effectieve PUBG-tips en -trucs.

Tips #1: Het kiezen van de juiste plaats om uit het vliegtuig te stappen is de eerste zorg bij PUBG-runs, en er is geen precies en juist antwoord. Dit komt omdat het afhangt van de dingen die je doet en waar het naartoe gaat. Het westkustgedeelte, met name tussen Georgopol en Primorks, is echter extreem rustig. Er zijn geen oriëntatiepunten; er zijn geen gebieden met een hoge buit die andere gamers uitnodigt, evenals de moeilijke weg die auto's tot een lastige keuze kan maken. Daarom houden veel spelers er afstand van. Aan de andere kant, als je slim genoeg bent om op deze plek te landen, betekent een enorm aantal structuren dat je gereedschappen en wapens kunt vinden om een ​​kans te maken en lang genoeg weg te blijven van problemen om in leven te blijven als de situaties erger worden.

Tips #2: Om in leven te blijven, is schade oplopen geen goed idee; in de vroege game kan het echter de moeite waard zijn. Zodra je schuilplaats op de hoek van de blauwe cirkel bent, loop je lichte schade op; niemand zal echter verwachten dat u daarheen gaat. Met goede genezingsopties kun je het lang volhouden en gevechten weghouden. Je kunt ook een paar moorden op nietsvermoedende vijanden oppikken. Ik let echter altijd op uw welzijn en ook op de volgende cirkel.

Tips #3: Structuren die normaal gesproken goed zijn om in PUBG in leven te houden, vooral als je de ingang kunt afdekken, maar ze hebben veel bedreigingen. Een goed gepositioneerde granaat beëindigt een run meteen, en wanneer iemand je daar vindt, word je bij de uitgang in een hinderlaag gelokt. Als je op zoek bent naar een ideale plek om een ​​paar minuten te blijven, probeer dan een heuvel, helling en richel te zoeken, zodat je vijanden er niet in slagen op je te schieten. Dit geeft je een stevige verdediging of dekking en betere zichtlijnen in vergelijking met elk gebouw en, noodlottig, veel meer keuzes om te ontsnappen.

More posts