Hoe is World of Warcraft nog steeds zo populair?

World of Warcraft bestaat al meer dan 15 jaar en is nog steeds enorm populair onder spelers. Deze game heeft een enorme aanhang getrokken vanaf het moment dat de eerste servers werden gelanceerd en krijgt nu nog meer ondersteuning. Het is ongetwijfeld de meest populaire en de beste MMORPG ter wereld.

 

Er is iets heel magisch aan de manier waarop Blizzard oude spelers kan behouden en nieuwere kan aantrekken. World of Warcraft heeft de tand des tijds doorstaan. Als je je afvraagt ​​hoe de mensen bij Blizzard dit succes hebben weten te behouden, hebben we wijd en zijd onderzoek gedaan om je de exacte redenen te geven waarom World of Warcraft nog steeds zo populair is.

 

< span style="font-size:12.0pt">Reden één: iedereen kan het spelen

 

World of Warcraft is een ongelooflijk gastvrij platform met beginnersvriendelijke spellen. Nu meer dan ooit komt deze functie vaker voor in het algehele ontwerp van het spel. Het gebruik van zelfstudies in de eerste paar niveaus helpt de speler te begeleiden en maakt het voor de gebruiker gemakkelijker om kennis en begrip van het spel op te doen. In plaats van de alternatieve methode die sommige games integreren, neemt World of Warcraft niet zijn toevlucht tot het volledig in het diepe gooien van de speler en hopen op het beste.

 

De inhoud van Blizzard is uitzonderlijk veelzijdig, en er zijn er veel die het geschikt maken om een ​​spectrum van individuen aan te trekken, zoals hardcore gamers, kinderen, ouderen, tieners en alles daartussenin . Deze personen kunnen in een game duiken en inhoud vinden die is afgestemd op hun specifieke behoeften.

 

< span style="font-size:12.0pt">Reden twee: het wordt constant bijgewerkt

 

World of Warcraft biedt een spel zonder einde. De verkenning die door het spel wordt ingegeven, eindigt nooit helemaal en net als de oude begint te vervelen, komt er een nieuwe uitbreiding om de dag te redden en de aandacht van de speler vast te houden. Blizzard creëert niet alleen gloednieuwe toevoegingen, maar de ontwikkelaars gaan ook terug naar eerdere locaties en geven het een make-over. Dit geeft spelers de mogelijkheid om terug te gaan naar een eerdere locatie en deze op een heel andere manier opnieuw te beleven. Bovendien biedt World of Warcraft de gebruiker up-to-date inhoud door de spelmechanica, graphics en nieuw materiaal voortdurend te verbeteren, wat de game een algeheel fris 'gevoel' geeft.

 

< span style="font-size:12.0pt">Reden drie: er worden prikkels gegeven aan spelers

 

De reden dat World of Warcraft een enorm aantal spelers kan behouden, is te wijten aan de systemen die door Blizzard zijn geïmplementeerd en die veteranen belonen. Een van de meest prominente beloningen is het prestatiesysteem. Dit systeem is ontworpen om spelers langzaam prestatiepunten te laten verzamelen, wat hun gevoel van voldoening helpt vergroten. Daarnaast kunnen deze punten worden gezien door andere spelers in het spel. De meest talentvolle spelers staan ​​op de World of Warcraft-website.

 

Binnen deze prestatiesystemen zijn de in-game titels die aan spelers worden toegewezen. Dit is een reactie op hun prestaties in het spel. Deze in-game titels zijn enorm opschepperig in World of Warcraft en zijn een ingenieuze methode om ervoor te zorgen dat spelers terug blijven komen - ze willen hun in-game titel verbeteren.

More posts