Hoe je goed wordt in Rainbow Six Siege

Rainbow Six Siege neemt een unieke positie in in de wereld van competitieve Esports. Het is misschien wel de op één na grootste FPS, achter CSGO en vóór COD, maar heeft een drastisch andere gameplay dan beide.

Daarom zal een speler die overstapt van een andere FPS naar R6S in het begin moeite hebben, meer dan die speler misschien gewend zijn. Om dit teniet te doen, gaan we het hebben over enkele van de basisprincipes van Rainbow Six Siege en hoe je je gameplay op elk gebied kunt verbeteren.

We hebben dit al vanuit een andere hoek besproken in een ander onderwerp, dat je hier kunt bekijken: https://buyboosting.com/blog/how-to-win-at-rainbow-six-siege-learn -van-de-experts-

Gunplay

 

Een van de belangrijkste verschillen die je zult opvallen, is vuurgevechten. R6S speelt aanzienlijk langzamer dan Call of Duty, maar iets sneller dan CSGO, en vuurgevechten weerspiegelen dat. Het is een combinatie van de geduldige kijk op het spel en het rennen en schieten in respawn-titels.

Het resultaat is dat je je moet concentreren op de game waarvan je bent overgestapt. Een COD-speler zal zich snel aanpassen aan het snelle karakter van een roamer-operator, terwijl een CS-speler in orde zou moeten zijn met een anker.

Als je aan je hoeken moet werken, leer dan het verschil tussen de scopes. Een ACOG biedt u een hogere vergroting en geeft u een voordeel als u een krappe hoek vasthoudt. Je zult ook moeten leren hoe het vasthouden van een hoek werkt. The War Owl op YouTube heeft hier een geweldige video over voor CSGO, maar de basisprincipes zijn hier ook van toepassing.

Het voordeel van Peaker is nog iets om in gedachten te houden. Vanwege de vertraging en latentie van de R6S-servers, evenals het verschil in reactietijden, heeft de persoon die piekt in een vuurgevecht (de persoon die de uitdaging aangaat) een fractie van een seconde voordeel ten opzichte van de persoon die de hoek vasthoudt.

Ten slotte wil je je concentreren op headshots. Net als CSGO is een headshot hier een instant kill. Dus leer de hoogte van de personagemodellen en werk aan je preaim.

Leer de kaarten

 

Dit is het allerbeste wat je kunt doen om je Rainbow-prestaties te verbeteren. Hoewel het een integraal onderdeel is van andere FPS-titels, is het hier veel belangrijker. De gameplay is ontworpen rond de omgeving en hoe individuele operators ermee omgaan. Sommigen kunnen bepaalde muren afbreken, er doorheen schieten, enzovoort.

Bovendien gaat de kaart je hele strategie bepalen. Uw kennis van de toegang tot uw bomsites zal het verschil zijn tussen winnen en verliezen. Om hieraan te werken, hoop op een privégame en besteed wat tijd aan het rondrennen op de competitieve rotatiekaarten, en besteed wat tijd aan het casual spelen ervan.

Vind uw belangrijkste

 

Het kiezen van uw hoofdoperator is een heel proces op zich, maar het is essentieel voor verbetering. Dit is anders dan COD en CS, waar je niet echt operators hebt, althans niet in dezelfde mate.

Speel dus wat met de opties, en als je er eenmaal een hebt gevonden die je leuk vindt, houd je eraan. Als je continu blijft wisselen, zul je er nooit een prettig gevoel bij krijgen.

More posts