Hoe kaartvoordeel te hebben bij het spelen van Hearthstone?

Kaartvoordeel is de cruciale factor die je moet kennen en begrijpen bij het spelen van Hearthstone. Het heeft ook een relatie met het idee om veel kaarten te krijgen in vergelijking met wat je tegenstander had, terwijl je enigszins een constante aanwezigheid op het bord hebt. Het wegen van de kaarten die je in je handen hebt, en het vergelijken met de omstandigheden van je vijanden, is een van de noodzakelijke onderdelen die je kunt doen om technieken te verzamelen over wanneer je minions agressief moet spelen en ruilen.

Hier volgen enkele tips die u kunnen helpen om het belang van de mechanica van Hearthstone beter te begrijpen. ze kunnen je ook aan het denken zetten over de verschillende technieken die je zullen helpen om te profiteren van het huidige bord. Je zult je ook bewust zijn van de mogelijke leugens die in de toekomst kunnen gebeuren.

Stap #1

Als jij degene bent die je gewenste kaartspel ontwerpt, is het aan te raden om meerdere kaarten te trekken door middel van minions of spreuken. Bijna alle decks hebben een kleiner aantal late-game minions in vergelijking met de vroege-game wezens. Naarmate de spelsessie vordert, zul je merken dat je de verschillende stapels minions op het bord gooit. Als je het niet kunt helpen om je handen buiten het dek te vullen, kun je meteen de kans krijgen om te draaien. Zo ben je beter beschermd tegen de sneeuwbaldreiging of de borden die je tegenstanders hebben verzameld.

Stap #2

Agressieve kaartspellen vereisen dat je meer kaarten gooit in vergelijking met de archetypen Control en Midrange. Met je agro-deck zullen je handen sneller leeg raken en vatbaarder worden voor het opruimen van het bord. Als je moeite hebt om je tegenstanders lager te houden dan jij, controleer dan je neutrale kaarten en held-specifiek voor jou om te zoeken naar de versterkingstechnieken van de stroom van je minion.

Als je spreuken wilt gebruiken als je techniek om veel kaartvoordeel te krijgen bij het spelen van de Hearthstone, zorg er dan voor dat ze fatsoenlijke waarden vertegenwoordigen. Sprint kan een solide handvuller zijn als je het combineert met voorbereiding, terwijl de Mind Vision een enkele kaart zal gebruiken om een ​​andere te ontvangen. Ja, het geeft je krachtigere kaarten die je kunt spelen, maar je kunt geen kaartvoordeel ontvangen. Houd er ook rekening mee dat als je Hearthstone speelt met je spreuken voor het trekken van kaarten, later in je spelsessie altijd het beste scenario is dat je kunt gebruiken om op het bord te strijden.

Conclusie

Je droomfenomeen voor het verkrijgen van kaartvoordeel door gebruik te maken van het goed georganiseerde minion-spel is om te zoeken naar manieren waarop je teamgenoten min of meer twee tegenstanders kunnen verslaan. Kijk eens naar de mogelijke effecten die jou en je tegenstanders kunnen overkomen. Kijk naar de dingen die kunnen gebeuren als je de minions gebruikt die je op het bord hebt gespeeld. En probeer ook te zoeken naar methoden die de efficiëntie van uw handel verhogen. Shattered Sun Cleric en andere soortgelijke kaarten stellen je zwakkere minion ook in staat om een ​​schop op zijn vanillegewicht te krijgen om veel tegenstanders te verslaan.

More posts